Vacature Storingsmonteur Technische Dienst

Storingsmonteur Technische Dienst in Emmen

Beschik je over een flinke dosis technisch inzicht en en versta jij jouw vak als monteur? Dan ben jij misschien wel de storingsmonteur waar wij naar op zoek zijn!

Dagelijks ben je bezig met het opsporen en oplossen van verschillende storingen en draag jij de medeverantwoordelijkheid voor onderhoud en optimaal behoor van de verschillende machines bij het bedrijf. Je stemt zelf al welke gereedschappen/onderdelen je nodig hebt en bestelt nieuwe indien nodig. Ook het uitvoeren van (periodieke) keuringen en inspecties behoren tot jouw werkzaamheden. Verder zorg je ervoor dat de planning en de gedane onderhoudswerkzaamheden in het systeem geregistreerd worden.

Ben jij de storingsmonteur die wij zoeken? Bekijk dan ook snel de onderstaande eisen en het aanbod! Functie:Storingsmonteur Technische Dienst, Onderhoudsmonteur elektrotechniek
Startdatum:06-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2962 – 2962
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via a.riemersma@werk.olympia.nl of 0591 65 92 11. Of bezoek hun website https://104.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Storingsmonteur Technische Dienst Olympia 06-11-2023

Bekijk ook andere vacatures