Vacature Assemblage Monteur Landbouwmachines

Assemblage Monteur Landbouwmachines in Emmen

Afbeelding + tekst imageAfbeelding searchRectangleADAEALAMAOAQARAWAXBABGBHBLBMBNBOBRBVBWBZCACFCHCICKCLCRCUCVCYDEDKECEESRSSTCTDTJTKTNTRTWTZUAUGUSVAVCVEVIVUXKYE

Neem contact op met HuizingHarvest

Assemblage monteur landbouwmachines Australië

Wie zijn wij?

HuizingHarvest werkt wereldwijd om fabrikanten en grootschalige landbouwbedrijven te ondersteunen. We zijn actief in meer dan 70 landen. Onze collega's reizen de wereld rond naar onze klanten om technische werkzaamheden te verrichten aan landbouwvoertuigen. Zoals het inbedrijfstellen, testen en demonstreren. Het complete team bestaat uit ongeveer 35 collega's.

Sinds een aantal jaren zijn wij ook gevestigd in Australië, waar onze ruime werkplaats gevestigd is in de omgeving van Melbourne, in New Gisborne (Victoria). Het jaar rond werken we hier aan mooie projecten voor verschillende fabrikanten van landbouwmachines. Ga jij voor deze avontuurlijke baan?

Wat doe je als assemblage monteur?

Samen met je collega's assembleer je agrarische machines, zoals bijvoorbeeld hele grote zaaimachines. In Australië werk je in een internationaal team van ongeveer 10 medewerkers. Omdat wij niet merk-gebonden zijn, doe je hier ervaring op doet met sleutelen aan diverse machines.

Wie zoeken wij?

Spreekt het bovenstaande jou aan? En herken jij jezelf in het onderstaande? Jij…

  • Hebt een passie voor de agrarische sector én voor agrotechniek
  • Beschikt over technisch inzicht
  • Beheerst de Engelse taal
  • Je bent minimaal 18 jaar oud, zodat je in aanmerking komt voor een werkvisum
  • Je beschikt over rijbewijs B en hebt bij voorkeur ook je trekker rijbewijs.

Dan leren we je graag kennen!

Wat bieden wij jou?

Een gaaf avontuur in Australië! Bij HuizingHarvest werk je met verschillende merken en landbouwmachines. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast team met passie voor de agrarische sector. In Australië is onze collega Phil aanwezig om jou op weg te helpen.

Je ontvangt een prima salaris van ongeveer Australische dollar per uur en 10,5% Super (pensioen). Daarnaast is het in overleg mogelijk om woonruimte dichtbij de werkplaats voor je te regelen. Wij bereiden je dan ook zo goed mogelijk voor op jouw vertrek naar Australië!
Naast woonruimte kunnen we, als je dit wilt, ook de aanvraag van het werkvisum van je overnemen.

Dankzij ons grote netwerk kunnen wij je bovendien helpen aan een mooi adres voor zaai- en of oogstwerkzaamheden, voorafgaand of aansluitend aan de klussen in de werkplaats.

"Bij HuizingHarvest werken we samen met onze opdrachtgevers

aan de doorontwikkeling binnen de landbouwtechniek wereldwijd.

Klaar voor een avontuurlijke baan?

"

Let's make it work!

Wordt dit jouw nieuwe baan?

Ben je enthousiast geworden en wil je hier meer over weten?

Ook kun je appen of bellen naar Erik Kramer ). Wij vertellen je graag meer over deze leuke baan!Functie:assemblage monteur landbouwmachines
Startdatum:03-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HuizingHarvest via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Assemblage Monteur Landbouwmachines HuizingHarvest 03-02-2024

Bekijk ook andere vacatures