Vacature Productiemedewerker Transportbanden

Productiemedewerker Transportbanden in Emmen

Jij komt het beste tot jouw recht wanneer je flink aan mag pakken. Daarnaast beschik je over een flinke dosis technisch inzicht. Dit maakt jou die Medewerker Productie waar wij naar op zoek zijn!
Samen met jouw collega’s wordt jij verantwoordelijk voor het op juiste wijze maken en afwerken van op maat gemaakte rubberen transportbanden. Eén van jouw collega’s stelt de machine in. Vervolgens moet deze afgesteld worden tot de juiste maat. Het is aan jou om de machine te controleren en deze indien nodig bij te stellen. Ook zorg je ervoor dat alle producten netjes worden afgewerkt. Hoge ribbels, diagonale ribbels, alles komt voorbij. Jij zorgt ervoor dat de rubberen lappen op de juiste plek gelijmd worden en je werkt oneffenheden weg.
Ook kan het voorkomen dat jij op de kunststofafdeling ingezet wordt. Hier voer je nagenoeg dezelfde werkzaamheden uit als hier boven beschreven.
Indien je een heftruckcertificaat hebt, kan het daarnaast voorkomen dat je ook werkzaamheden op de heftruck uit gaat voeren.

Aan het einde van de dag heb jij een belangrijke bijdrage geleverd aan het productieproces. Alle producten zijn op juiste en nette wijze afgewerkt en jij verlaat met opgeheven hoofd de werkvloer.

Ben jij die ene Productiemedewerker die wij zoeken? Bekijk dan ook de eisen en het aanbod!Functie:Productiemedewerker transportbanden, Productiemedewerker logistiek
Startdatum:07-09-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:1906 – 1906
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via r.briek@werk.olympia.nl of 0591 65 92 11. Of bezoek hun website https://104.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Productiemedewerker Transportbanden Olympia 07-09-2023

Bekijk ook andere vacatures