Vacature Assemblagemedewerker

Assemblagemedewerker in Emmen

Bedrijfsomschrijving

Je gaat werken bij een bedrijf in de omgeving van Emmen. Het bedrijf is één van de grootste producenten van verschillende soorten beglazing in Nederland. Er heerst een ontspannen sfeer op de werkvloer. Op het moment dat Samenwerken en hart voor de zaak hebben voor jou belangrijk zijn, is het goed mogelijk dat jij goed binnen dit bedrijf past.Wij nodigen onder andere kandidaten uit: Emmen, Coevorden, Hardenberg, Klazienaveen en Ter Apel uit om te reageren!

Functieomschrijving

Ben jij iemand die snel kan schakelen en in staat om flink aan te pakken? Dan ben jij misschien wel de assemblagemedewerker waar wij naar op zoek zijn! 

Binnen deze functie houd jij je bezig met verschillende werkzaamheden. Dit doe je veelal met behulp van computergestuurde machines. Zo zorg jij er met behulp van de machine voor, dat de kaders om de glasplaten geplaatst worden. Je pleegt hierbij controle op de kwaliteit en grijpt in als dit nodig is. Ook het invoeren van orders in het systeem neem jij voor jouw rekening. Op het moment dat je bent ingewerkt, zal het bedrijf je steeds meer meenemen in het aanleren van nieuwe processen. Uiteindelijk houd je meerdere machines tegelijkertijd in de gaten. 

Is jou aandacht getrokken na het lezen van de werkzaamheden? Bekijk dan snel de onderstaande eisen en het aanbod!

Functie-eisen

De Assemblage Medewerker die wij zoeken beschikt over:

- Enige ervaring als assemblage/productie medewerker

- Een leergierige houding

- Je bent handig met de computer

- Je vindt het leuk om verschillende processen in de gaten te houden

- De kunde om snel te schakelen

- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Arbeidsvoorwaarden

- Bij aanvang een salaris tussen €2107 en €2577 per maand. Precieze salaris is afhankelijk van kennis, ervaring en kunde

- Werken in de 3 ploegen

- Een ploegentoeslag van 20% 

- Een uitdagende Fulltime baan

- Eerst een tijdelijk dienstverband via Olympia. Bij wederzijdse tevredenheid kans op een baan voor langere tijd en/of overname door de opdrachtgever

- Bij aanvang word je direct aangemeld bij onze pensioensregeling (STIPP-Pensioen)Functie:assemblagemedewerker metaal, elektro
Startdatum:29-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:2577 – 2577
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via a.riemersma@werk.olympia.nl of Anne-Lou Riemersma. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Assemblagemedewerker Olympia 29-01-2024

Bekijk ook andere vacatures