Vacature Accountmanager Buitendienst

Accountmanager Buitendienst in Emmen

 • Redactie Emmen
 • 20-01-2024

Accountmanager Buitendienst in Emmen

+31 (0)267504043

enthousiast?

Solliciteer dan direct op deze functie via onderstaande button en stuur jouw motivatie en CV op.

+31 (0)26-7504 043


Rokafast is uw partner op het gebied van bevestigingsmaterialen. Wij zijn dé bevestigingsspecialist voor het midden- en grootbedrijf. Als groothandel en importeur ontzorgen wij onze klanten in diverse branches met de levering van kwalitatief hoogwaardige producten. Met ons totaalpakket zijn we uw one-stop shop voor meer dan 60.000 artikelen. Maar we doen nog veel meer. Als partner van onze klanten denken wij mee en geven we advies op maat. Met ruim 12,5 jaar ervaring zijn de professionele medewerkers van Rokafast de ideale gesprekspartner voor uw inkoop, bedrijfsbureau en technici.

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en creatieve E-commerce medewerker om ons diverse en dynamische team te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van ons e-commerce platform, het implementeren en optimaliseren van online marketingcampagnes om ons merk te laten groeien en onze online aanwezigheid te vergroten.

Als Online Marketeer werk je nauw samen met het verkoopteam. Je bent in staat om gegevens te analyseren en te interpreteren, trends te herkennen en strategieën te ontwikkelen om de online aanwezigheid van ons merk te verbeteren. Je houdt de ontwikkelingen op het gebied van e-commerce en online marketing nauwlettend in de gaten en past deze toe op onze marketingactiviteiten.

Wat ga je doen?

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Het ontwikkelen en beheren van het e-commerce platform.
 • Bedenken en implementeren van online marketingstrategieën om onze merkbekendheid te vergroten en ons klantenbestand uit te breiden.
 • Ontwikkelen en beheren van digitale marketingcampagnes, inclusief social media advertenties, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA).
 • Analyseren van marketinggegevens om inzicht te krijgen in de doelgroep en trends te ontdekken.
 • Bewaken en ontwikkelen van de Rokafast Huisstijl
 • Het verbeteren van de online prestaties van de website/webshop, waaronder conversie-optimalisatie en het verbeteren van de gebruikerservaring.
 • Bijdragen aan het ontwikkelen van contentmarketingplannen, inclusief het creëren van blogposts, whitepapers en infographics.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur.

Herken jij jezelf hier in?

 • Heb je een afgeronde HBO-opleiding in een relevante discipline, zoals Inkoopmanagement of Supply Chain Management.
 • Heb jij een afgeronde opleiding op HBO-niveau, bij voorkeur in marketing of e-commerce
 • Heb jij kennis van SEO en SEA. Sterke analytische vaardigheden en oog voor detail?
 • Ben jij creatief en kan je originele marketingcampagnes bedenken en implementeren?
 • Heb jij goede sociale en communicatieve vaardigheden?
 • Ben je een echte teamplayer die snel kan schakelen tussen teams?
 • Voel je je helemaal thuis in de wereld van online marketing?
 • Ben je niet bang voor een uitdaging en wil je jezelf constant verbeteren?

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie binnen een divers en groeiend bedrijf.
 • Een gezellige en informele werksfeer met aandacht voor elkaar.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng.
 • Divers werk met de ruimte om nieuwe dingen te proberen en je interesses verder te verkennen.
 • Flexibele werktijden (maar niet te laat komen he?))).
 • Een vrijdagmiddagborrel en leuke bedrijfsuitjes.
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Aanvullende opmerkingen


Voor deze functie ligt de focus voornamelijk op machinefabrieken en servicebedrijven. Om deze functie goed te kunnen uitvoeren heb je affiniteit dan wel ervaring binnen de technische sector om een volwaardige gesprekspartner te zijn voor onze klanten. Net zo belangrijk is echter dat je over de juiste persoonlijke eigenschappen beschikt om in onze organisatie te opereren. De bedrijfscultuur is familiair, open, direct en altijd gericht op de toekomst van LBS Conveyor Belts BV en haar klanten.

LBS Conveyor Belts BV is opgericht in 1993 en is sindsdien uitgegroeid tot een invloedrijke speler in de wereld van gespecialiseerde rubber- en kunststof transportbanden. Transportbanden zijn onze passie en continuïteit voor het bedrijf is ons doel. Sinds de oprichting blijft LBS Conveyor Belts BV groeien. Sinds 2018 is LBS onderdeel van Rupro Beheer. Kijk voor meer informatie op www.lbs.cc

Voor deze functie ligt de focus voornamelijk op machinefabrieken en (grotere) eindgebruikers. Om deze functie goed te kunnen uitvoeren heb je affiniteit dan wel ervaring binnen de technische sector om een volwaardige gesprekspartner te zijn voor onze klanten. Net zo belangrijk is echter dat je over de juiste persoonlijke eigenschappen beschikt om in onze organisatie te opereren. De bedrijfscultuur is familiair, open, direct en altijd gericht op de toekomst van LBS Conveyor Belts BV en haar klanten.

Postadres
Rupro Beheer B.V.
Postbus 5312
6802 EH Arnhem

Bezoekadres
Meander 901
6825 MH Arnhem
Functie: accountmanager buitendienst Startdatum: 19-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 40 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rupro via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de emmenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!Functie:accountmanager buitendienst
Startdatum:21-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met LBS Conveyor Belts via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Klazienaveen
 2. Accountmanager Buitendienst LBS Conveyor Belts 21-01-2024

Bekijk ook andere vacatures