Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst

Commercieel Medewerker Binnendienst in Emmen

Jij kan gemakkelijk schakelen met verschillende partijen zoals, klanten en leveranciers. Daarnaast heb jij een commerciële instelling en een klantgerichte houding. Dit maakt dat jij die Commercieel Medewerker bent die wij zoeken!

Binnen deze functie fungeer jij als dé schakel tussen de klanten en de leveranciers van het bedrijf. Dagelijks zet jij je in om voor de klant de beste inkoopvoorwaarden te vinden. Denk hierbij aan: kwaliteit, prijs en levertijd. Je doet bestellingen en onderzoekt voortdurend of je jouw klant nog steeds de beste deal biedt. Dit doe je door te onderzoeken welk aanbod er is op de markt, maar ook door regelmatig de wensen van de klant te inventariseren. Daarnaast zorg je ervoor dat je al jouw werkzaamheden administratief juist en overzicht bijhoud in de verschillende systemen.Functie:Commercieel Medewerker Binnendienst, Commercieel medewerker binnendienst
Startdatum:28-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3000 – 3000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via lynn.kramer@werk.olympia.nl of 31591659211. Of bezoek hun website https://104.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Commercieel Medewerker Binnendienst Olympia 28-11-2023

Bekijk ook andere vacatures