Vacature Technisch Commercieel Adviseur Akkerbouw Noordoost-nederland

Technisch Commercieel Adviseur Akkerbouw Noordoost-nederland in Emmen

Agriant

23 februari 2024

Ter versterking van het team buitendienstmedewerkers zoeken wij voor het werkgebied in Noordoost-Nederland een nieuwe collega.

Functieomschrijving

Vanuit kennis bodemvruchtbaarheid, zaaizaden, bemesting en gewasbescherming de teeltregulatie van verschillende akkerbouw- en ruwvoedergewassen vorm en inhoud geven en daarmee omzet realiseren

 • Verantwoordelijk voor de verkoop en begeleiding van het volledige pakket minerale en organische meststoffen, biostimulanten, plantversterkers, (groene) gewasbeschermingsmiddelen en zaaizaden in Nooordoost-Nederland.
 • Je onderhoudt actief contact met akkerbouwers en loonwerkers en geeft product- en marktinformatie, adviseert over de toepassing van producten, de teelten en de dienstverlening van Agriant.
 • Je realiseert jouw omzetdoelstelling bij bestaande en nieuwe klanten met een grote mate van zelfstandigheid, waarbij je altijd kunt terugvallen op het team en op de specialisten van CropSolutions en de samenwerkingspartners.
 • Als actief teamlid medeverantwoordelijk voor communicatie en positionering van het totale producten- en dienstenpakket in de regio.
 • Je zorgt voor goede informatievoorziening vanuit het veld naar kantoor en signaleert belangrijke ontwikkelingen in de markt.
 • Je rapporteert aan de Commercieel Manager en hebt veelvuldig functioneel contact met specialisten binnen CropSolutions

Agriant biedt een zelfstandige en afwisselende functie bij een organisatie die sterk in de markt staat en een open en uitdagende bedrijfscultuur heeft. Door opleiding en werkervaring krijg je de kans je verder te ontwikkelen en te ontplooien. De arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk en in overeenstemming met de functie en ingebrachte ervaring van de kandidaat. De vacatures staan open voor kandidaten met (ruime) werkervaring en voor kandidaten die een eerste stap in hun carrière zetten en binnen een termijn van zes maanden beschikbaar zijn. Er wordt een op de persoon gericht opleidingsprogramma geboden waarin alle facetten van de functie aan de orde komen.

 • © Copyright - Agriant B.V.
 • Roald Amundsenstraat 6, 7825 AT Emmen
 • Tel:


Functie:technisch commercieel adviseur nederland
Startdatum:28-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Agriant via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Klazienaveen
 2. Technisch Commercieel Adviseur Akkerbouw Noordoost-nederland Agriant 28-02-2024

Bekijk ook andere vacatures