Vacature Werkvoorbereider / Inkoper

Werkvoorbereider / Inkoper in Emmen

Proxcys

  • Introduction to cTRAC
  • Axial vs. Radial
  • Linear scalability
  • Packing support
  • Scale-up and development studies
  • Service and maintenance
  • Quality and documentation
  • Project management

Werkvoorbereider / Inkoper

Proxcys is 's werelds belangrijkste producent van High Performance Radial Flow Chromatografie apparatuur. Wat dat precies is? Met deze selectieve lagedruk scheidingstechniek wordt op grote schaal het therapeutisch eiwit voor medicatie gezuiverd. De producten van Proxcys worden wereldwijd ingezet door biofarmaceutische bedrijven en bloedbanken.

De rol

Met de hightech maatwerk apparatuur van Proxcys wordt in de Biofarmaceutische industrie medicinaal eiwit geïsoleerd voor de Immuuntherapie (de moderne chemotherapie), stollingsfactoren en andere biologische medicijnen zoals Insuline. Biomedische productie moet voldoen aan zeer hoge kwaliteitseisen. Dat vraagt om een sluitende borging, strakke planning en technische kennis van de apparatuur die daarvoor wordt ingezet. Precies waar we jou voor nodig hebben!!

Vliegende start
Binnen Proxcys ben jij degene waar alles intern start. Vanuit jouw taak als werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor het inrichten en monitoren van het ERP systeem om jouw collega's met de juiste informatie te voeden. Vanuit verschillende actielijsten in het ERP systeem zorg jij ervoor dat de producten die Proxcys maakt volledig traceerbaar zijn.

Met het overzicht dat jij creëert breng je rust bij de klant en de interne organisatie waardoor collega's zich kunnen focussen op de taken waarin zij uitblinken.

Pakket van Eisen
Jij bent technisch goed onderlegd en bent in staat om een opgeleverde PDM BOM vanaf engineering te verwerken in het ERP systeem om alle benodigde informatie af te stemmen. Met jouw werkzaamheden in het aanmaken en beheren van artikelen, productieorders en stuklijsten in het ERP systeem wordt de rest van de organisatie voorzien van volledige informatie en zal je het productieverloop monitoren. Verder voer je procesmatige handelingen uit ten behoeve van inkoop, zoals offerteaanvragen en inkooporders opstellen en uitsturen. Aanvullend kan jouw kennis en kunde ingezet worden om verkoop te ondersteunen op gebied van calculaties.

Verantwoordelijkheden
Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het aanleveren van volledige productiegegevens, dagelijkse controle van productieverloop en wekelijkse opvolging van de status van offerteaanvragen en inkooporders. In deze rol rapporteer je aan de head of projectmanagement.

Functie-eisen

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau, en een afgeronde opleiding werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde;
 • Minimaal drie jaar werkervaring en ervaring met werkvoorbereiding;
 • Je communiceert gemakkelijk in zowel Nederlands als Engels. Duits is een pré;
 • Kennis in gebruik van ERP systemen is een pré;
 • Kennis van ASME-BPE is een pré;
 • Emmen is voor jou goed bereisbaar.

Persoonskenmerken
Je hebt een sterk probleemoplossend vermogen en bent gedreven om samen de ambities van het team te halen. Je denkt op een gestructureerde manier, houdt ervan om zaken strak te regelen. In jouw communicatie ben je eerlijk en transparant.

Je hebt een proactieve houding en pakt het werk op dat voor je ligt. Hierin kun je goed denken in oplossingen om je collega's zo goed mogelijk te helpen. Je hebt een technische achtergrond, waardoor je tekeningen kunt lezen, vertalen en analyseren. Dit technisch inzicht helpt jou om de juiste keuzes te maken.

Tot slot ben je communicatief vaardig om zowel collega's en klanten op een prettige manier te woord te staan.

Werken bij Proxcys

Proxcys is opgericht in 2003 en sindsdien gegroeid tot wereldwijd markleider op het gebied van High-Performance Radial Flow Chromatography (HP-RFC) binnen de biofarmaceutische industrie. Met een jong toegewijd team ontwikkelt Proxcys geavanceerde chromatografische (scheidingsapparatuur) en toebehoren voor het produceren van levensreddende medicatie uit bloedplasma of recombinante productie. Zoals bijvoorbeeld, medicatie voor longziekten, anti-kanker immuuntherapie, humaan immunoglobuline, insuline en vaccines. Door persoonlijke aandacht, prima service en uitstekende producten heeft het innovatieve biotechnologische bedrijf vanuit Emmen ondertussen een wereldwijde marktpositie verworven met succesvolle projecten en oplossingen op maat. In deze veelzijdige en dynamische organisatie zijn persoonlijke aanpak, goede zorg en prestigieuze kwaliteit belangrijke waarden.

Interesse?
Stuur je sollicitatie, curriculum vitae en motivatie naar .

Join the Proxcys team

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Proxcys

Waanderweg 2
7812 HZ Emmen
The Netherlands

Contact

Functie:werkvoorbereider inkoper
Startdatum:01-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Proxcys via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Werkvoorbereider / Inkoper Proxcys 01-06-2024

Bekijk ook andere vacatures