Vacature Productiemedewerker

Productiemedewerker in Emmen

Zou je graag aan de slag willen bij een vooraanstaande werkgever in de regio Emmen? Beschik je over de wil om alles te ontdekken met betrekking tot verbindingen en heb je relevante werkachtergrond in de sector van polymeren? Dan biedt deze kans voor een 2 of 5ploegendienst een buitengewone mogelijkheid voor jou! Je krijgt de kans om alles te ontdekken over kunststof materialen en je werkt samen met je collega's om een goede productie te verzekeren. Je werkt nauw samen met experts in het vakgebied en bent klaar om je expertise verder uit te breiden. Met deze kans ontvang je een start salaris vanaf €3.100, inclusief toeslagen voor ploegendiensten, en je profiteert van sterke arbeidsvoorwaarden volgens een het CAO.   Ben jij technisch onderlegd en wil jij je hierin verder ontwikkelen? Dan zien wij jou graag hier bij ons op kantoor! Functieomschrijving Samen met je collega's op de afdeling zorg je voor de productie van verschillende soorten polymeer, die specifiek worden samengesteld volgens de wensen van de klant. Het is van essentieel belang dat je de voorgeschreven protocollen nauwkeurig naleeft en de kwaliteit te allen tijde hoog houdt. Je werkt met chemicaliën en bent verantwoordelijk voor verschillende bewerkingsprocessen.

 • Voorbereiden, ondersteunen en afronden van productieactiviteiten voor de PA6fabriek, in overeenstemming met de gestelde kwaliteits en kwantiteitseisen.
 • Uitvoeren van diverse deelprocessen zoals inpakken, aanvoer van grond en hulpstoffen, lactam lossing, aanmaak van tussenproducten en finish (toevoegen van additieven), conform de planning en werkvoorschriften. Bedienen van de automatische verpakkingslijn.
 • Herkennen, onderzoeken en oplossen van afwijkingen en assisteren bij storingen.
 • Gestructureerd oplossen van productieproblemen met behulp van continue verbetermethodologie.
 • Actieve bijdrage leveren aan de cultuur van continue verbetering en zorgen voor de uitvoering van initiatieven.
Functievereisten Zoals je leest gaat het om een verantwoordelijk, veelzijdige en enerverende functie die jij in Emmen gaat bekleden. Om in aanmerking voor deze functie te komen zal je goed moet kunnen samenwerken, beschik je over een mbo niveau 2 werk en denkniveau richting techniek en ben jij technisch onderlegd.   Kan jij je vinden in de volgende functie eisen?
 • Een afgeronde technische mbo niveau 2 opleiding.
 • Affiniteit met techniek en interesse in de chemie.
 • Je beschikt over een handson mentaliteit.
 • Je beschikt over een geldige VCA Basis certificaat.
Arbeidsvoorwaarden Naast een veelzijdige, uitdagende en informele werksfeer, krijg jij ook uitstekende arbeidsvoorwaarden die beginnen vanaf €3.100, bruto per maand inclusief 15% ploegentoeslag. Daarnaast ontvang je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden.   De volgende arbeidsvoorwaarden
 • Een goed startsalaris vanaf €3.100 inclusief 15% ploegentoeslag.
 • 6,11% MYChoice budget en eindejaarsuitkering.
 • Een team van diverse medewerkers die niet bang zijn om buiten de gebaande paden te denken.
 • De aanmoediging die je nodig hebt om je te ontwikkelen en de doelen die je stelt te bereiken.
 • Een dynamische werkomgeving met een ervaren ondersteunend team.
 • De kans om mee te groeien en jezelf te ontwikkelen in een constant groeiende industrie en om een verschil te maken voor onze stakeholders.


Functie:productiemedewerker
Startdatum:07-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3100
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via emmen@pro-industry.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.pro-industry.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Productiemedewerker Pro Industry 07-06-2024

Bekijk ook andere vacatures