Vacature Logistiek operator

Logistiek operator in Emmen

Wil jij graag aan de slag bij koninklijke werkgever in de omgeving Emmen? Ben jij bereid om alles te leren rondom compound en beschik jij over relevante werkervaring in de kunststof industrie? Dan is deze 2ploegendienst vacature een ontzettend mooie kans voor jou! Je zal alles leren over Polymeer en je zorgt samen met je team voor een soepel verloop van het productieproces. Je werkt nauw samen met vak mensen en bent bereid om je kennis en kunde verder te ontwikkelen. Met dit alles verdien je een mooi startsalaris vanaf €3.200, inclusief 2ploegentoeslag en daarbij zit je aan gesloten bij een sterk CAO. Functieomschrijving Samen met je collega's op de afdeling zorg je voor de productie van verschillende soorten polymeer, die specifiek worden samengesteld volgens de wensen van de klant. Het is van essentieel belang dat je de voorgeschreven protocollen nauwkeurig naleeft en de kwaliteit te allen tijde hoog houdt. Je werkt met chemicaliën en bent verantwoordelijk voor verschillende bewerkingsprocessen.

 • Voorbereiden, ondersteunen en afronden van productieactiviteiten voor de PA6fabriek, in overeenstemming met de gestelde kwaliteits en kwantiteitseisen.
 • Uitvoeren van diverse deelprocessen zoals inpakken, aanvoer van grond en hulpstoffen, lactam lossing, aanmaak van tussenproducten en finish (toevoegen van additieven), conform de planning en werkvoorschriften. Bedienen van de automatische verpakkingslijn.
 • Herkennen, onderzoeken en oplossen van afwijkingen en assisteren bij storingen.
 • Gestructureerd oplossen van productieproblemen met behulp van continue verbetermethodologie.
 • Actieve bijdrage leveren aan de cultuur van continue verbetering en zorgen voor de uitvoering van initiatieven.
Functievereisten Deze rol in Emmen is uitdagend, dynamisch en vereist een grote mate van verantwoordelijkheid. Om in aanmerking te komen voor deze positie, is het essentieel dat je goed kan werken in teamverband en beschikt over een technische achtergrond op mboniveau 2. Je moet technisch bekwaam zijn om deze rol te vervullen.   Kan jij je vinden in de volgende functie eisen?
 • Een afgeronde technische mbo niveau 3 opleiding.
 • Kennis van het bedienen, regelen en bewaken van de installaties en werkprocessen.
 • Heftruck certficicaat.
 • VCA Basis.
Arbeidsvoorwaarden Naast een veelzijdige, uitdagende en informele werksfeer, krijg jij ook uitstekende arbeidsvoorwaarden die beginnen vanaf €3.100, bruto per maand inclusief 15% ploegentoeslag. Daarnaast ontvang je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden.   De volgende arbeidsvoorwaarden
 • Een goed startsalaris tot €3.200 inclusief 15% ploegentoeslag.
 • 6,11% MYChoice budget en eindejaarsuitkering.
 • Een team van diverse medewerkers die niet bang zijn om buiten de gebaande paden te denken.
 • De aanmoediging die je nodig hebt om je te ontwikkelen en de doelen die je stelt te bereiken.
 • Een dynamische werkomgeving met een ervaren ondersteunend team.
 • De kans om mee te groeien en jezelf te ontwikkelen in een constant groeiende industrie en om een verschil te maken voor onze stakeholders.


Functie:logistiek operator
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3200
Uren per week:34 – 34

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via emmen@pro-industry.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.pro-industry.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Logistiek operator Pro Industry 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures