Vacature Vrijwilliger

Vrijwilliger in Emmer-Compascuum

Vrijwilliger in

Als vrijwilliger draag je samen met onze medewerkers bij aan het welzijn van de bewoners. Je kunt bijvoorbeeld helpen bij activiteiten zoals het ondersteunen op de huiskamers, helpen in het restaurant, wandelen, samen koffie drinken en noem maar op. Herken jij je in één van de onderstaande profielen en heb je af en toe wat tijd over? Kom helpen als vrijwilliger!

Welke mogelijkheden zijn er op deze locatie?

  • Activiteitenvrijwilliger. Je helpt tijdens de activiteiten, met dingen zoals koffie schenken, afruimen, bewoners helpen, en het halen en brengen van bewoners.
  • Gezelligheidsvrijwilliger. Je bezoekt bewoners voor een praatje of spelletje.
  • Huiskamervrijwilliger . Je zorgt voor gezelligheid op de huiskamer (denk hierbij aan gezellig kletsen, koffie schenken, spelletjes doen enz.)

Ben je enthousiast geworden en wil jij ons af en toe komen helpen? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier of neem contact op met de contactpersoon van deze locatie. Vergeet je niet in het aanmeldformulier aan te geven naar welke activiteiten je voorkeur uitgaat? Wie weet zien we elkaar binnenkort bij Tangenborgh.


Neem dan contact op met


Vrijwilliger in

Geef in het opmerkingen veld aan voor welke functie jij als vrijwilliger beschikbaar bent.


Werken bij Tangenborgh
T: /

Functie:vrijwilliger
Startdatum:10-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tangenborgh via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Vrijwilliger Tangenborgh 10-04-2024

Bekijk ook andere vacatures