Vacature Assistent Monteur / Monteur

Assistent Monteur / Monteur in Emmen

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een installatiebedrijf in de omgeving van Emmen. De opdrachtgever is een familiebedrijf. 

Ze werken voornamelijk aan grotere projecten en installaties op locatie bij de klant.

Wij nodigen onder andere kandidaten uit: Emmen, Ter Apel, Hardenberg, Klazienaveen en Nieuw – Amsterdam van harte uit om te reageren!

Functieomschrijving

Heb jij al ervaring als Assistent Monteur of Monteur en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan snel onderstaande vacature en het aanbod!

Ook als je als leidinggevende monteur hebt gewerkt, zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Emmen zijn wij op zoek naar (Assistent) Monteurs. Afhankelijk van de ervaring die je al hebt,  wordt er samen gekeken op welke installatie je het beste tot je recht komt. Zo zijn we op zoek naar monteurs voor Sprinklerinstallaties, Elektrotechniek, Brandmeldinstallaties, Werktuigbouwkunde en Koeltechniek.

Heb je ervaring als (Assistent) Monteur in een andere installatiebranche, solliciteer dan ook gerust op deze vacature. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Bij de opdrachtgever hou je je bezig met het uitvoeren van de werkzaamheden aan o.a. elektrotechnische installaties, sprinklerinstallaties, koelinstallaties, brandmeldinstallaties en werktuigbouwkundige installaties. Zo voer je installaties uit volgens tekeningen, voorschriften en instructies, evalueer en rapporteer je aan de (leidinggevende) monteur en werk je volgens een planning die voor jou gemaakt wordt. De werkzaamheden vinden plaats op locatie bij de klant. Het is dus van belang dat je bereidt bent om langere afstanden te rijden naar de juiste locatie.

Verder ben je ook bezig met het testen en het in bedrijf stellen van de installaties, overleg je met de opdrachtgevers indien nodig en voer je op de gewenste wijze de werkzaamheden uit.

Functie-eisen

Wat neem je mee:

Je hebt een flexibele, leergierig, servicegericht en klantvriendelijk instelling. Verder beschik je over:

- Minimaal een afgeronde MBO2/MBO3 opleiding in de richting van techniek of de installatie. Bij voorkeur heb je dit aangevuld met vakgerichte opleidingen en specialistische cursussen en trainingen.

- Aantoonbare ervaring als (Assistent) Monteur.

- Een VCA-basis certificaat, of bereidt om deze te halen.

- Een geldig rijbewijs B.

- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Wat wij bieden:

- Een passend salaris tussen €2329 en de €3663 bruto per maand volgens de Cao Technisch Installatiebedrijf. Precieze salaris is afhankelijk van kennis, ervaring en kunde. 

- Een zeer afwisselende Fulltime functie. Parttime werken is bespreekbaar.

- Complete uitrusting aan gereedschap en materiaal.

- Een veilige en collegiale werkomgeving. 

- Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

- Eerst een tijdelijk dienstverband via Olympia. Bij wederzijdse tevredenheid kans op een baan voor langere tijd en/of overname door de opdrachtgever.

- Bij aanvang wordt je direct aangemeld bij onze pensioenregeling (STIPP-Pensioen).Functie:monteur elektrische installaties gebouwen
Startdatum:03-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3663 – 3663
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via a.riemersma@werk.olympia.nl of Anne-Lou Riemersma. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Assistent Monteur / Monteur Olympia 03-06-2024

Bekijk ook andere vacatures