Vacature ANIOS - revalidatie

ANIOS - revalidatie in Emmer-Compascuum

Over de functie

Ben jij als ANIOS op zoek naar een nieuwe uitdaging in de omgeving van Groningen? Bij onze opdrachtgever hebben wij per direct een plek beschikbaar binnen de revalidatiezorg. Bij voorkeur zoeken wij een ANIOS die op korte termijn beschikbaar is. De werkdagen en de uren worden bepaald in overleg met jou.

Binnen de revalidatieafdeling kom jij de werken in een team van meerdere ervaren en enthousiaste artsen die worden ingezet op diverse locaties. Als ANIOS lever jij vanuit passie voor de ouderenzorg een actieve bijdragen in de directe medische zorg aan de cliënten, zoals het uitvoeren van onderzoeken, diagnosticeren en het schrijven en bewaken van zorg- en behandelplannen. Jij bent ook betrokken bij het opname- en ontslagbeleid. Daarnaast onderhoud jij de contacten met de familie en/of vertegenwoordigers van de cliënten, medisch specialisten de de huisarts.

De opdrachtgever is nauw betrokken bij het uitzetten van meerdere onderzoeken. Dit wordt gedaan in samenwerking met onder andere UNO/UMCG en Merkbaar Beter Espria. Jouw mening, kennis, insteek en ideeën worden zeer gewaardeerd! Kortom, een leuke werkplek vol uitdaging, afwisseling in werkzaamheden met als doel om de zorg naar een hoger niveau te tillen.

Dit bieden wij jou:

 • de mogelijkheid tot een vast contract en een vast aantal uur per week;
 • salaris conform CAO VVT: € 5.318,69 - € 7.136,86 o.b.v. 40 uur;
 • lease-auto;
 • persoonlijke begeleiding en loopbaanadvies;
 • groot netwerk aan zorginstellingen, die je volop mogelijkheden biedt voor een ideale route richting een specialisatie;
 • opleidingsaanbod.

Klinkt dit interessant of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met mij op via britt.vandenberg@maandag.nl of 06-51 86 16 03.

Functie eisen

Wie zoeken wij?

 • een afgeronde opleiding Geneeskunde;
 • een geldige BIG-registratie;
 • jij bent in het bezit van een AGB-code;
 • jij hebt een rijbewijs.

Over het bedrijf

Nu hoor ik je denken, wat kan Maandag® voor mij betekenen? Vanuit ons grote netwerk aan zorginstellingen hebben wij voortdurend boeiende uitdagende opdrachten die ervoor zorgen dat jij "zin in" Maandag® hebt en met plezier naar je werkt gaat. Uiteraard kunnen wij jou de zekerheid bieden door middel van een vast contract, maar ook de diversiteit om je ervaring en kennis te verbreden. Samen kijken wij naar jou wensen, behoefte en helpen wij jou bij het uitstippelen van je loopbaan.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de ANIOS - revalidatie die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Huisartsen
Startdatum:16-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:5319 – 7137
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via britt.vandenberg@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. ANIOS – revalidatie Maandag 16-04-2024

Bekijk ook andere vacatures