Vacature Voorzitter

Voorzitter in Klijndijk

Over Klijndijk

Dorpsbelang Klijndijk zoekt voorzitter!

Dorpsbelang Klijndijk(DK) is een vereniging ván en vóór haar leden.

Het doel van Dorpsbelang Klijndijk is een positieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van het dorp. Dorpsbelang Klijndijk behartigt de belangen van de inwoners door aanspreekpunt te zijn voor de gemeente en voor andere organisaties. Deze belangen kunnen betrekking hebben op wonen, bereikbaarheid, verkeers- en sociale veiligheid, woningbouw en welzijn.

Ons bestuur bestaat momenteel uit Esther, die een dubbelrol heeft als plv. voorzitter en secretaris, Annemieke, onze penningmeester en bestuursleden Ruby en Ria. De bestuursleden bepalen onderling de verdeling van de bestuurstaken, zodat deze passen bij de juiste kennis, kunde en interesse.

Het huidige bestuur van 4 zoekt een voorzitter!

Als voorzitter ben je niet alleen de stem van de leden van Dorpsbelang Klijndijk, maar ook de vormgever van onze gemeenschappelijke visie. Jouw taken variëren van het leiden van vergaderingen tot het coördineren van onze diverse bestuurstaken. Je bent het gezicht van onze vereniging, vertegenwoordigd ons op externe bijeenkomsten en bent altijd bereid om advies te geven en te ontvangen.

Met jouw ervaring in bestuurswerk en jouw vermogen om op hoofdlijnen te denken, ben jij de besluitvaardige kracht die we nodig hebben. Je lange-termijnvisie en vermogen om prioriteiten te stellen zorgen ervoor dat we gestaag vooruit gaan, terwijl jouw resultaatgerichtheid en sociale vaardigheden eenheid en vooruitgang stimuleren.

Ben je geïnteresseerd om deel uit te maken van onze missie? Kom langs voor een vrijblijvend gesprek met het huidig bestuur, we vergaderen elke 2 e dinsdag van de maand.

Je tijdsinvestering is beperkt tot één avond per maand voor vergaderingen, plus enkele uren per maand voor specifieke taken binnen het bestuur. Dit geeft je de flexibiliteit om betrokken te zijn bij onze gemeenschap zonder je dagelijkse verplichtingen uit het oog te verliezen.
Functie:voorzitter
Startdatum:20-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dorpsbelang Klijndijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Voorzitter Dorpsbelang Klijndijk 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures