Vacature Teamleider dak- en geveltechniek

Teamleider dak- en geveltechniek in Emmen

Binnen deze functie wordt je verantwoordelijk voor de bouwstroom in Emmen. Deze bouwstroom bestaat uit een calculator, werkvoorbereider/ engineer, projectleider, uitvoerder en een aantal monteurs. In het begin ga je met elke collega een tijdje meelopen om het vak goed onder de knie te krijgen en te begrijpen wat jouw collega's doen. Na deze periode zul je als teamleider fungeren, waarbij je verantwoordelijk wordt voor de omzet en uiteindelijke winst met jouw team. Je hebt commerciële gesprekken met de diverse opdrachtgevers en andere stakeholders. Daarnaast leidt je een aantal projecten en ondersteun je het team waar nodig.Functie:Projectleider gevelbouw, Teamleider gevelbouw
Startdatum:30-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via s.rolink@eminentgroep.nl of 06 - 41 61 66 95. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Teamleider dak- en geveltechniek Eminent Groep 30-10-2023

Bekijk ook andere vacatures