Vacature Assemblage Monteur Landbouwmachines

Assemblage Monteur Landbouwmachines in Emmen

BHBVCHCIGAGHHKHMJELIMGMHMLMUTWVA

Assemblage monteur landbouwmachines Australië

Voor ons eigen HuizingHarvest team zijn wij op zoek naar assemblage monteurs voor landbouwmachines in Australië. Heb jij in ieder geval technisch inzicht en sleutel jij graag aan landbouwvoertuigen? Ga dan het avontuur met ons aan in de zon 'Down Under'. Het jaar rond hebben wij mogelijkheden in onze eigen moderne werkplaats in de omgeving van Melbourne. Wij werken niet merk gebonden, waardoor je naast dat je een fantastisch avontuur aan gaat, ervaring op doet met sleutelen aan diverse machines.

Wat bieden wij jou?

  • Een gaaf avontuur in Australië;
  • Je maakt onderdeel uit van een enthousiast team met passie voor de agrarische sector;
  • Een baan die zowel geschikt is voor beginnende als ervaren monteurs;
  • Daarnaast krijg je een prima salaris van ongeveer Australische dollar per uur + 10,5% Super (pensioen).

Wat vragen wij van jou?

Deze vacature is geschikt voor jou als je technisch bent onderlegd en als je affiniteit hebt met de agrarische sector. Voor deze vacature is het belangrijk dat je minimaal in het bezit bent van rijbewijs B en bij voorkeur ook je trekker rijbewijs. Om aanspraak te maken op visum voor Australië is het belangrijk dat je minimaal 18 jaar oud bent. Voor de overige voorwaarden om een visum aan te vragen, plannen we graag een persoonlijk gesprek met je in.

Over HuizingHarvest

Het hoofdkantoor is gevestigd in Emmen en wij zijn een dienstverlenend bedrijf in de wereldwijde agrotechniek. Dit betekent dat wij het jaar rond aan allerlei verschillende projecten werken over de hele wereld, hierdoor is ons werk zeer divers. Het complete team bestaat uit ongeveer 35 collega's. Sinds een aantal jaren zijn wij ook gevestigd in Australië, waar we in december 2022 de intrek hebben genomen in onze moderne vestiging in New Gisborne (Victoria). Het jaar rond werken we in onze grote, moderne werkplaats aan mooie projecten voor verschillende fabrikanten van landbouwmachines.

Wij vertellen je graag meer over de vacature "Assemblage monteur landbouwmachines Australië"!

HuizingHarvest Internationaal

Assemblage monteur landbouwmachines Australië

Heb jij technisch inzicht en een passie voor de agrarische sector? Ga dan het avontuur met ons aan onze eigen grote, moderne werkplaats in New Gisborne.Functie:assemblage monteur landbouwmachines
Startdatum:24-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HuizingHarvest via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Assemblage Monteur Landbouwmachines HuizingHarvest 24-10-2023

Bekijk ook andere vacatures