Vacature Commercieel Projectmanager Agronomie

Commercieel Projectmanager Agronomie in Emmen

BHBVCHCIGAGHHKHMJELIMGMHMLMUTWVA

Jouw avontuur

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden om seizoenswerk te gaan doen in het buitenland? Wij vertellen je er graag meer over. Je bent welkom bij ons in Emmen voor een kennismakingsgesprek, maar uiteraard kan een digitale kennismaking ook. Om te werken in Australië, Nieuw-Zeeland, Canada of Amerika heb je een visum nodig. Voor het opstarten van de visumaanvraag is het belangrijk dat je minimaal 18 jaar bent. Indien gewenst bieden wij begeleiding voor het aanvragen van jouw visum. Belangrijke informatie bijvoorbeeld over Canada is dat er op jaarbasis een beperkt aantal visa beschikbaar worden gesteld. De pool om je hiervoor in te schrijven wordt meestal in januari opengesteld.

Oogsten in het buitenland

Dat HuizingHarvest wereldwijd een groot netwerk heeft, komt onder andere doordat het eigen team inmiddels in meer dan 70 verschillende landen actief is. Omdat wij iedereen met ervaring in de agrarische sector een avontuur in het buitenland gunnen, helpen wij graag met het vinden van een werkplek en de voorbereiding op het avontuur. Dit kan in Europa, maar ook daarbuiten. De meeste vraag gaat uit naar seizoenswerk tijdens de oogst in Australië, Nieuw-Zeeland, Canada en Amerika. De oppervlakte van deze landen is gigantisch en ook binnen een land kan daardoor de oogstperiode verschillen (uiteraard ook afhankelijk van het gewas).

Grofweg is de oogstperiode per land:

Contact

Enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden van agrarisch seizoenswerk in het buitenland?

Wij vertellen je er graag meer over!

Commercieel projectmanager AgronomieFunctie:commercieel projectmanager agronomie
Startdatum:24-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HuizingHarvest via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Commercieel Projectmanager Agronomie HuizingHarvest 24-01-2024

Bekijk ook andere vacatures