Vacature Servicemonteur rubber/kunststof

Servicemonteur rubber/kunststof in Emmen

Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan de slag bij een bedrijf uit de omgeving van Emmen. Hier worden transportbanden in verschillende soorten en maten, voor verschillende eindproducten. Je komt te werken in een gemoedelijk bedrijf waar ruimte is om van elkaar te leren. Er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën.

Wij nodigen onder andere kandidaten uit de omgeving van Emmen, Coevorden, Klazienaveen en Ter Apel van harte uit om te reageren!

Functieomschrijving

Heb jij affiniteit met de techniek, 

Als servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, de reparaties en de installatie van transportbanden voor de klanten van het bedrijf. Je voert inspecties uit, identificeert technische problemen en zorgt voor gepaste oplossingen. Jij monteert de transportbanden maar ook het oplossen van klachten van banden en inmeten van banden bij de klant horen bij jouw takenpakket. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband om ervoor te zorgen dat de transportbanden optimaal functioneren en voldoen aan de specificaties van de klant.

Functie-eisen

Je werkt nauwkeurig en je hebt affiniteit met de techniek.

Verder beschik jij over:

  • Een afgeronde MBO4 opleiding richting de techniek
  • Ervaring als monteur
  • Affiniteit met de werkzaamheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
Arbeidsvoorwaarden

Wat wij bieden:     

  • Bij aanvang een salaris tussen €2410,05 en €2841 bruto per maand. Precieze salaris is afhankelijk van kennis, ervaring en kunde.     
  • Een uitdagend fulltime baan in de dagdienst
  • Eerst een tijdelijk dienstverband via Olympia. Bij wederzijdse tevredenheid kans op een baan voor langere tijd en/of overname door de opdrachtgever.          
  • Bij aanvang word je direct aangemeld bij onze pensioensregeling (STIPP-Pensioen)                      


Functie:servicemonteur bedrijfsinstallaties
Startdatum:06-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2841 – 2841
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via lynn.kramer@werk.olympia.nl of Lynn Kramer. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Servicemonteur rubber/kunststof Olympia 06-02-2024

Bekijk ook andere vacatures