Vacature Projectleider Elektrotechniek

Projectleider Elektrotechniek in Emmen

Heb jij kennis van elektrotechnische installaties, werk jij resultaat gericht en ben je commercieel ingesteld? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Voor onze opdrachtgever in Emmen zijn wij op zoek naar een Projectleider Elektrotechniek

Binnen deze functie als Projectleider E is iedere werkdag anders. Jij zorgt ervoor om de projecten in goede banen te leiden en je bewaart het overzicht. Ook zorg jij ervoor dat de oplevering van de projecten succesvol worden afgerond. Voor een deel van die projecten ben jij verantwoordelijk voor een kwalitatief goede afronding. Verder beschik jij als projectleider over zeer goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent in staat om je medewerkers te motiveren en bij te sturen indien nodig. Ook is het belangrijk dat je stressbestendig en efficiënt kan werken onder een grote tijdsdruk. Functie:Projectleider Elektrotechniek, Projectleider elektrotechniek onderhoud
Startdatum:18-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4143 – 4143
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via lynn.kramer@werk.olympia.nl of 31591659211. Of bezoek hun website https://104.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Projectleider Elektrotechniek Olympia 18-10-2023

Bekijk ook andere vacatures