Vacature Servicemonteur

Servicemonteur in Emmen

Beschik jij over technisch inzicht, ben jij goed in klantencontact onderhouden en vind jij het geen probleem om regelmatig van huis te zijn? Dan is dit wellicht een interessante vacature voor jou!

Binnen deze functie ben je met name mechanisch bezig. De oppervlakte behandelende installaties (met name poedercoating) bevatten tallozen onderdelen waaraan jij herstelwerkzaamheden en onderhoud aan gaat verlenen op diverse klantlocaties door heel Nederland maar ook internationaal. Je hebt als servicemonteur een afwisselende en verantwoordelijke functie waarbij je ook bezig gaat met stroringen opsporen en oplossen. Daarnaast voer je reparaties uit en ga je inspecties doen. Naast het mechanische komt elektra ook genoeg aan bod. Kortom, geen dag is hetzelfde en er is technische uitdaging genoeg. 

Spreken deze werkzaamheden jou nou aan? Lees dan snel de onderstaande verwachtingen en het aanbod!



Functie:Servicemonteur, Servicemonteur elektrotechniek
Startdatum:07-09-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3400 – 3400
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via lynn.kramer@werk.olympia.nl of 0591 65 92 11. Of bezoek hun website https://104.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Servicemonteur Olympia 07-09-2023

Bekijk ook andere vacatures