Vacature Nieuwe Vrijwilligers ›

Nieuwe Vrijwilligers › in Emmen

Logo Domesta

  • Huidige: Buurtbemiddeling Emmen zoekt nieuwe vrijwilligers

Buurtbemiddeling Emmen zoekt nieuwe vrijwilligers

Datum 16 mei 2024

Buurtbemiddeling Emmen zoekt voor haar team nieuwe s. Help jij graag mensen om het contact met de buren te herstellen? Lees dan vooral verder.

Buurtbemiddeling helpt mensen burenruzies op te lossen

Iedereen kan wel eens te maken krijgen met ergernissen of ruzie met de buren. Vaak beginnen de irritaties met een kleinigheid. Bijvoorbeeld over harde muziek, stank, kinderen, hondengeblaf of een verkeerd geparkeerde auto. Door er niet met elkaar over te praten, kan er ruzie ontstaan. Goed getrainde vrijwilligers luisteren naar beide partijen. Ze geven geen oordeel en zijn neutraal.

Bemiddelaars bedenken geen oplossing

De bemiddelaars bedenken geen oplossingen, maar helpen ruziënde buren om het contact te herstellen en helpen ze zelf oplossingen te bedenken voor hun conflict. Zelf oplossingen bedenken is beter dan dat een andere partij dat doet. Zo is de kans groter op een blijvend goede oplossing. De bemiddelaars hebben geheimhoudingsplicht.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Steeds meer mensen melden zich rechtstreeks aan. Dat betekent dat het team van vrijwilligers versterking nodig heeft. Dus ben jij degene die altijd bemiddelt als er onrust is in je gezin, familie of vriendengroep? Dan zoekt Buurtbemiddeling jou! Meld je direct aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kun je doen door te bellen met of te mailen naar .Functie:nieuwe vrijwilliger
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Domesta via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Nieuwe Vrijwilligers › Stichting Domesta 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures