Vacature Medewerker Engineer

Medewerker Engineer in Emmen

Medewerker Engineering Gas Emmen

 • Emmen
 • Techniek
 • € 2.621,- en € 3.744,-
 • MBO

 • Wat ga je doen?

  Jij bent als medewerker engineer in Emmen een spin in het web gedurende de voorbereiding, uitvoering en afronding van het project. Je start de aanvraag van vergunningen, ondersteunt bij zakelijke rechten en aankoop van gronden. Je maakt tijdens het ontwerpproces digitale projecttekeningen in GEN.


  We verwelkomen je op de afdeling Engineering & Aanleg: de afdeling die grote infrastructurele projecten realiseert in samenwerking met onze aannemers. Jij zorgt ervoor dat projecten efficiënt en volgens plan kunnen worden uitgevoerd. Daarvoor maak je onder andere digitale projecttekeningen, draag je bij aan netontwerpen en detailengineering, toets je de kwaliteit van revisiegegevens en begeleid je de overdracht van projecten. Altijd keurig op tijd.


  Dit zijn jouw verantwoordelijkheden:

  • Je hebt veel contact met de gemeente om bijvoorbeeld een vergunning aan te vragen of contact met de aannemer om het project af te stemmen.
  • Jij bewaakt de voortgang van de projecten en zorgt dat alle betrokkenen zich aan de deadlines en afspraken houden.
  • Jij verzorgt de juiste digitale projectekeningen
 • Functie-eisen

  Je bent

  • In het bezit bent van een mbo4 diploma richting techniek, waarbij we de voorkeur hebben voor gastechniek of werktuigbouwkunde.
  • Kennis hebt van en ervaring hebt met onze tak van infratechniek, met name op gebied van gas.
  • Handig bent met geautomatiseerde concernsystemen (voorkeur voor SAP/GEN/Autocad/Civiel 7).

  Verder vinden wij het belangrijk dat je de gevaren van ons werk serieus neemt en veiligheid daarom hoog in het vaandel hebt staan. Voor deze functie is het belangrijk om goed overzicht te kunnen houden, dus plan- en organisatievaardigheden komen goed van pas. Je moet het leuk vinden om samen met je team naar beoogde resultaten toe te werken. Omdat je veel in een team werkt en moet schakelen met andere betrokken partijen, soms ook extern, zoeken we iemand die zich goed kan verwoorden.

 • Team & cultuur

  Je zet je schouders eronder met jouw collega's van de afdeling Engineering en Aanleg. Hier vorm je een team met engineers, tekenaars, werkvoorbereiders, uitvoerders en de mensen van onze aannemers. Jouw afdeling offreert, engineert, begeleidt en controleert werkzaamheden aan het net. Hierbij ligt de focus op intensieve samenwerking met de afdeling Realisatie en andere collega-afdelingen op een maatschappelijk verantwoorde wijze.

 • Wat krijg je van ons?

  Bij Enexis werk je in de voorhoede van een van de grootste uitdagingen van onze tijd: de energietransitie. Daarbij zorgen we goed voor je. Dat begint met een uitgebreid welkomstpakket en -programma om je collega's te leren kennen. En met goede arbeidsvoorwaarden:

  • Salaris tussen € 2.621,- en € 3.744- bruto per maand (op basis van 40 uur per week). Inclusief secundaire arbeidsvoorwaarden kan je salaris oplopen tot € 4.819,- bruto per maand.
  • Bijdrage van 70% aan je ABP Keuzepensioen.
  • Persoonlijk budget van 10% en een 13e maand van 10,7% van je brutojaarsalaris. Deze kun je flexibel inzetten of maandelijks of jaarlijks laten uitbetalen.
  • 24,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Meer oplaadtijd nodig? Met je persoonlijk budget en 13e maand koop je tot wel 35,5 extra verlofdagen.
  • Mogelijkheden om thuis te werken, inclusief een door ons ingerichte thuiswerkplek en een vergoeding van € 25,- per maand.
  • Laptop of tablet en telefoon die je ook privé mag gebruiken.
  • Reiskostenvergoeding en een eersteklas ov-abonnement voor zakelijk gebruik.
  • Vitaliteitsbudget van € 500,- voor bijvoorbeeld een sportabonnement.
  • Ruimte om te groeien met ons interne ontwikkelplatform of externe opleidingen en trainingen.

  Werk als medewerker engineer Gas aan het gasnetwerk van morgen

  Solliciteer via de button onder aan deze pagina. Binnen twee weken ontvang je een reactie. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met #LI-MM1(recruiter), of

  Meestal bestaat deze uit twee gesprekken: een eerste (online) gesprek met de manager en recruiter en een tweede gesprek met je toekomstige collega's op locatie.
  Een screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Deze kan bestaan uit een assessment, het opvragen van referenties en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Hierover ontvang je meer informatie tijdens de procedure.

Gertjan en David zijn engineer hoogspanning bij Enexis

"Met toekomstgerichte oplossingen werken we keihard aan de energietransitie." Lees het hele verhaal van Gertjan en David, engineers hoogspanning.

" Lees het verhaal van Gertjan en David Monteur in schakelstationMonteur in schakelstation

Sollicitatieproces

1

2

Kennismakingsgesprek

Tijd om elkaar te leren kennen. Wie ben je? Wat doe je graag? Waarom deze functie? En niet onbelangrijk: Wat wil jij weten van ons?

3

Vervolggesprek

We horen graag over je werkervaringen en waarom de functie op je lijf geschreven staat. Daarnaast zullen we ook dieper ingaan op de inhoud van de functie. Deze beantwoorden we natuurlijk graag.

4

Arbeidsvoorwaardengesprek

Is er een wederzijdse match? Dan doen we je graag een aanbod bestaande uit een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden, zoals het aantal vakantiedagen en een persoonlijk budget: Enexis zorgt voor jou - ook buiten je werktijden.Functie:medewerker engineering
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2621 – 3744
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Enexis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Medewerker Engineer Enexis 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures