Vacature Technisch Productiemedewerker bij Draka

Technisch Productiemedewerker bij Draka in Emmen

Functieomschrijving

Voor Draka (Prysmian) en Emmen per direct op zoek naar ervaren operators voor het werken in een 3 ploegen systeem. De verwachting is dat je voor langere tijd aan het werk kan gaan waarbij wij geen einddatum hebben.

Wat bieden wij jou
  • Goed loon, winstuitkering en een 13e maand
  • Gegarandeerd een fulltime functie & vast rooster
  • Werk voor langere tijd
Wie ben jij

Je bent een erveren productiemedewerker met technisch inzicht die de verantwoordelijkheid heeft om meerdere machines te bedienen. Dit doe je in een 3 ploegensysteem samen met andere collega's. Waarbij het belangrijk is dat je ervaring hebt als operator binnen een productieomgeving. Hierbij zoeken wij mensen die voldoen aan de volgende eigenschappen:

- ervaring als productiemedewerker in een technische productieomgeving

- minimaal afgeronde opleiding op MAVO

- geen problemen met werken in een 3 ploegen systeem

- lichamelijk in goede conditie ( in verband met het fysieke karakter van de functie)

- zelfstandig kunnen werken

- communicatief vaardig

Wat ga je doen

Als operator ben je verantwoordelijk voor het maken van koperen kabels voor zowel de commerciële als industriële toepassingen. In totaal zijn er 3 fabrieken op het terrein met elk hun eigen specialiteit. Kabel die gemaakt worden zijn voor laag als middenspanning en hebben een capaciteit tussen 230 en 20.000 Volt. Tijdens je werk zorg je er voor dat de machines kunnen blijven draaien en bouwt deze om indien nodig is.

Waar ga je werken

Draka (Prysmian) biedt kabels voor de installerende markt in de Utiliteit Woningbouw & Industrie, Infra- en Marine, Oil & Gas sectoren. Naast voedingskabels levert Draka ook kabels en kabelsystemen voor datanetwerken en telecominfrastructuur zoals Fiber-to-the-Home.

Sollicitatie

Interesse reageer dan met je cv via de Tempo-Team website.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:Monteurs industriële en landbouwmachines
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Vast
Salaris:3684 – 3684
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via frank.luisman@tempo-team.nl of 0592-383348 / 06-12051183. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Technisch Productiemedewerker bij Draka Tempo-Team 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures