Vacature Allround schilder woningstichting (Regio Emmen)

Allround schilder woningstichting (Regio Emmen) in Emmen

Allround schilder woningstichting (Regio Emmen)

Jij wordt blij van schilderen en maakt hier graag andere mensen blij mee! Je schildert en repareert woningen voor de woningstichting op diverse locaties. Dichtbij huis.

Over de functie

Woningen van de woningstichting glimmen weer door jouw schilder- en reparatiekunsten. Dit doe je samen met jouw collega’s; wel zo gezellig! De bewoners zijn blij met jou, want dankzij jou ziet hun woning er weer mooi uit. Als vakman staat kwaliteit bij jou op nummer 1. Je drinkt een bak koffie, maakt een praatje met de bewoner en voor je het weet is het alweer tijd voor de volgende klus. Je renoveert en onderhoudt bewoonde huurwoningen. Je schildert deuren, kozijnen, noem maar op. Dat lukt je allemaal wel. Naast schilderen is ook houtrot verwijderen voor jou een eitje.

Jouw werkgever

Je werkt bij een vastgoedonderhoudsbedrijf met een hart voor mensen. Het bedrijf specialiseert zich in woningstichtingen, vastgoedbeheerders, zorg- en onderwijsinstellingen. Jouw collega’s zijn net als jij vakmensen met een gezamenlijk doel: positieve impact maken!

Wij bieden

 • Je krijgt een salaris tussen de €2.750,00 en €3.750,00, afhankelijk van jouw werkervaring.
 • Je wordt ingeschaald op de cao Schilders en glaszetbedrijf.
 • Je krijgt een goed pensioen, 25 vakantiedagen, 7 adv-dagen en vakantiegeld.
 • Je rijdt in je eigen bus, met een eigen telefoon, tablet, gereedschap en kleding. Ontbreekt er iets? Regelen we voor je.

Wij vragen

 • Je hebt ervaring als schilder en kent het vak als geen ander.
 • Diploma’s zijn handig, maar niet noodzakelijk. Wij zijn vooral erg benieuwd naar jou als persoon en wat je kunt.
 • Je weet hoe met verschillende soorten mensen om te gaan; want iedere huurder is anders.
 • Je kunt zelfstandig werken.
 • Je wordt blij van het vak!

Interesse in deze baan?

Lijkt een baan als allround schilder je wat? Stuur je gegevens op of drink een bak koffie met Chiel. Je kunt ons ook altijd bellen voor meer informatie over de functie.

Solliciteren

Reageren is eenvoudig. Wil je eerst meer weten? Bel of app dan met  Chiel Huisjes  van Werfum bouw & techniek op  0651772648 of   0887775500.Functie:Kozijnmonteur, monteur kozijnen
Startdatum:04-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:2750 – 3750
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werfum via chiel.huisjes@werfum.nl of 651772648. Of bezoek hun website https://werfum.nl.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Allround schilder woningstichting (Regio Emmen) Werfum 04-04-2024

Bekijk ook andere vacatures