Vacature Netwerkarchitect Middenspanning Emmen

Netwerkarchitect Middenspanning Emmen in Emmen

Met jouw energie kan het

  • De Netwerkarchitect MS is verantwoordelijk voor het capaciteitsmanagement van één of meerdere toegewezen geografische gebieden. De Netwerkarchitect realiseert de globale engineering voor netuitbreidingen en netverbeteringen, ondersteunt bij vraagstukken en complicaties vanuit Operations en stelt Opdrachten Asset Management (OAM) en Investeringsvoorstellen (IV) op om de netontwerpen om te zetten naar realisatie.
  • Om toekomstige knelpunten in het net op te sporen voer je netberekeningen en netanalyses uit en bedenk je toekomstvaste oplossingen. Die werk je uit in Netvisies en daarmee heb jij een meerjarenplan om voor die georgrafische regio een stabiel en bestendig middenspanningsnet te creeren. Daarbij zoek je contact met collega's van andere afdelingen, als ook tal van partijen binnen en buiten Enexis om oplossingen te bedenken en valideren voor specifieke uitdagingen rondom de Energietransitie of individuele klantverzoeken. 
  • Je kunt daarbij rekenen op goede arbeidsvoorwaarden zoals volop ontwikkelmogelijkheden, hybride werken en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

 

Zo ga jij deze uitdaging aan
In toenemende mate werken we data-gedreven en ondersteunt door slimme tooling aan deze vraagstukken. Noodzakelijk, omdat onze omgeving dynamisch is en we flexibel moeten kunnen anticiperen en acteren op datgene wat er om ons heen gebeurt. Naast de basis elektrotechnische kennis is dus ook een proactieve en flexibele mindset een must. Daarnaast is het essentieel dat we goed in verbinding staan met onze omgeving en in onzekerheid keuzes durven te maken. Wij zijn de architecten en wij ontwerpen de netten die klaar zijn voor de toekomst, ook al weten we niet exact hoe die toekomst er exact uitziet.



Functie:Netwerkarchitect 2, Netwerkarchitect Middenspanning Emmen
Startdatum:30-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:3863 – 5519
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Enexis Holding NV via irene.van.ballegooij@enexis.nl of 31615555245. Of bezoek hun website http://www.enexis.nl.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Netwerkarchitect Middenspanning Emmen Enexis Holding NV 30-04-2024

Bekijk ook andere vacatures