Vacature Machine Operator Autoclave

Machine Operator Autoclave in Emmen

Als Machine Operator Autoclave heb je administratieve taken zoals de uitvoering en documentatie van IPC en de documentatie van batch relevante / operationele gegevens. Ook ben je bezig met het verwijderen van de  verpakkingsmaterialen en grondstoffen voor de productie en voer je de controles uit. Daarnaast ga je de vul- en verpakkingssystemen onderhouden en bedienen, ga je zelfstandig de installaties bedienen en werk je samen met de technische dienst bij het uitvoeren van onderhoud, aanpassings- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Kortom een zeer afwisselende functie met de focus op het technische aspect.     Functie:Machine Operator Autoclave, Automatenoperator
Startdatum:07-09-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3264 – 3264
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via a.riemersma@werk.olympia.nl of 0591 65 92 11. Of bezoek hun website https://104.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Machine Operator Autoclave Olympia 07-09-2023

Bekijk ook andere vacatures