Vacature Assemblagemedewerker

Assemblagemedewerker in Emmen

Ben jij iemand die snel kan schakelen en in staat om flink aan te pakken? Dan ben jij misschien wel de assemblagemedewerker waar wij naar op zoek zijn! 

Binnen deze functie houd jij je bezig met verschillende werkzaamheden. Dit doe je veelal met behulp van computergestuurde machines. Zo zorg jij er met behulp van de machine voor, dat de kaders om de glasplaten geplaatst worden. Je pleegt hierbij controle op de kwaliteit en grijpt in als dit nodig is. Ook het invoeren van orders in het systeem neem jij voor jouw rekening. Op het moment dat je bent ingewerkt, zal het bedrijf je steeds meer meenemen in het aanleren van nieuwe processen. Uiteindelijk houd je meerdere machines tegelijkertijd in de gaten. 

Is jou aandacht getrokken na het lezen van de werkzaamheden? Bekijk dan snel de onderstaande eisen en het aanbod!Functie:Assemblagemedewerker
Startdatum:28-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2577 – 2577
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via a.riemersma@werk.olympia.nl of 0591 65 92 11. Of bezoek hun website https://104.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Assemblagemedewerker Olympia 28-11-2023

Bekijk ook andere vacatures