Vacature Line Operator

Line Operator in Emmen

Ben jij ondernemend, flexibel en hou jij van aanpakken? Dan is dit wellicht een interessante vacature voor jou!

Voor onze opdrachtgever in Emmen zoeken wij een Line Operator 

Binnen deze functie ga jij je bezig houden met de controle van grondstoffen, verpakkingsmaterialen en met het bandsysteem. Ook controleer en bedien je de automatische transport en buffersystemen. Verder controleer en bedien je de autoclaven/torensterilisator en verpakkingsmachine. Hier hoort ook het vullen, omwikkelen en tellen van dozen en pallets bij. Daarnaast zijn er ook administratieve taken, zoals documentatie van de batch relevante gegevens en het meewerken bij periodieke inventarisaties. Kortom, het is zeker een afwisselende functie.

Dus ben jij een echte aanpakker? Lees dan gauw onderstaande eisen en het aanbod.Functie:Line Operator, Productiemedewerker logistiek
Startdatum:13-09-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3027 – 3027
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via lynn.kramer@werk.olympia.nl of 0591 65 92 11. Of bezoek hun website https://104.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Line Operator Olympia 13-09-2023

Bekijk ook andere vacatures