Vacature Glazenwasser

Glazenwasser in Emmen

Bij zijn we op zoek naar een gemotiveerde Glazenwasser die ons team wil versterken in de regio Emmen en omgeving. Als glazenwasser ben jij verantwoordelijk voor het streeploos reinigen van ramen bij verschillende klanten. Kom bij ons werken en laat jouw vakmanschap schitteren!

Over Ons Bedrijf:

is een gerenommeerd schoonmaakbedrijf dat hoogwaardige schoonmaakdiensten levert aan diverse klanten in de regio Emmen en daarbuiten. Ons team van schoonmaakprofessionals streeft naar een glanzend resultaat en tevreden klanten.


Functieomschrijving:

Als Glazenwasser ben jij gespecialiseerd in het professioneel reinigen van ramen. Je werkt op verschillende locaties en zorgt ervoor dat alle glasoppervlakken streeploos schoon zijn. Met jouw vakmanschap en oog voor detail laat je elk gebouw stralen. Je gebruikt de juiste technieken en materialen om een hoogwaardig resultaat te bereiken.

Functie-eisen:

Ervaring als glazenwasser is een geen pre, maar we staan ook open voor gemotiveerde kandidaten met een technische achtergrond.
Je bent bekend met verschillende glasbewassingstechnieken en werkt veilig op hoogte.
Betrouwbaarheid en nauwkeurigheid zijn essentieel in deze functie.
Flexibel inzetbaar en bereid om op wisselende tijden te werken.

Aanbod:

  • Een uitdagende functie als Glazenwasser voor 38 uur per week.
  • Uurloon vanaf 15,50 per uur (bruto) afhankelijk van je ervaring
  • Auto van de zaak
  • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling binnen ons bedrijf.
  • Werken in een dynamisch team met een positieve werksfeer.

Ben jij een ervaren Glazenwasser of heb je affiniteit met dit vakgebied? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar onder vermelding van "Sollicitatie Glazenwasser - Regio Emmen".
Voor meer informatie over ons bedrijf en onze diensten kun je terecht op onze website www.aljaschoonmaak.nl of neem telefonisch contact met ons op via .


Marco Polostraat 26
7825 VM EmmenFunctie:glazenwasser
Startdatum:15-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Alja Schoonmaak via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Glazenwasser Alja Schoonmaak 15-10-2023

Bekijk ook andere vacatures