Vacature 3D Meettechnicus Kwaliteitscontroleur Verspaning

3D Meettechnicus Kwaliteitscontroleur Verspaning in Emmen

3D Meettechnicus Kwaliteitscontroleur Verspaning

Wat is je uitdaging als 3D Meettechnicus Kwaliteitscontroleur Verspaning?

Wil jij als kwaliteitscontroleur ook leren programmeren met een 3D meetmachine? Of ben je een ervaren Verspaner die graag door wil groeien in de kwaliteit? En wil jij aan de slag binnen de dynamische wereld van de luchtvaartindustrie? Check dan snel deze vacature van Hittech Landes in Emmen! Of scroll naar beneden voor de vacature video.

Hittech Landes produceert speciale en klantspecifieke onderdelen voor onder andere de aerospace-, semiconductors- en medische industrie. Als groeiende organisatie verhuizen ze in 2024 naar een nieuw en hypermodern pand waarbij de meetkamer zelfs wordt verdubbeld in grootte én automatisering wordt geïmplementeerd. Samen met je collega's is het jouw uitdaging om de kwaliteit van Hittech Landes te waarborgen!

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

Jij komt het huidige team van 2 collega’s versterken in de meetkamer. Hier geen eentonige dagen, want in deze dynamische omgeving verdelen ze verschillende taken en verantwoordelijkheden onder het team. Dat maakt geen dag hetzelfde!

De focus ligt op het uitvoeren van diverse controles, zoals het het uitvoeren van tussen- en eindcontroles met behulp van CMM-machines van Mitutoyo en het controleren van certificaten, visuele inspecties, handmatige controles. Daarnaast beoordeel je de meetresultaten grondig.

Tevens zul je betrokken zijn bij het uitvoeren van FAI's (First Article Inspection) voor nieuwe onderdelen, volgens de procedures die gelden binnen de luchtvaartsector. Dit betekent dat je nauwkeurig te werk gaat en zorgt voor de kwaliteitsborging van de producten.

Kun je wel metingen uitvoeren met de CMM machines, maar heb je nog geen ervaring met CMM programmeren? Geen probleem! Hittech Landes moedigt je toch aan om te solliciteren. In de toekomst bieden ze je de kans om dit te leren.

Ook dit ga je doen als 3D Meettechnicus Kwaliteitscontroleur bij Hittech Landes:

 • Uitvoeren van interne audits.
 • Organiseren van de kalibratie van meetmiddelen door leveranciers.
 • Deelnemen aan projectteams voor nieuwe producten of proceswijzigingen.

Wat heeft Hittech Landes jou te bieden?

Als Kwaliteitscontrole/Meettechnicus word je onderdeel van een organisatie met een sterk teamgevoel, een informele en open bedrijfscultuur. Medewerkers willen hier graag werken vanwege de hoogwaardige producten, het werken voor prachtige klanten en niet te vergeten: de persoonlijke aandacht.

 • Direct dienstverband bij Hittech Landes! Dus niet via een uitzend- of detacheringsconstructie. Hittech Landes wil graag samen mooie resultaten behalen.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Goed salaris en deelname aan de winstdelingsregeling (€ 3.000 - € 3.800), afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring, reiskostenvergoeding tot max 60 km enkele reis, 32- tot 38-urige werkweek, cao kleinmetaal, pensioenregeling via Pensioenfonds PMT, 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
 • Persoonlijke groei en ontwikkeling. De groei van het bedrijf biedt kansen voor jouw functie: een uitdagende stap in de automatisering van de meetkamer. Jij kunt bijvoorbeeld betrokken worden bij de aanschaf en installatie van een cobot voor onbemande metingen in de avonduren. Op de langere termijn zou je ook meer bezig kunnen zijn met programmeren. Kortom, volop mogelijkheden!
 • Werktijden. Je werkt van maandag t/m vrijdag. De werktijden zijn van 07:30 tot 16:15.
 • Jij profiteert mee in de winst met een winstdeling! Vier keer per jaar wordt er gekeken of er ruimte is voor winstdeling. Ieder kwartaal kun je genieten van een extraatje ter waarde van 2,25% van je bruto jaarsalaris. Dit betekent dat je jaarlijks kunt profiteren van een bonus van 9%!
 • Een personeelsvereniging die zorgt voor de leukste uitjes. Jaarlijks verzorgt de personeelsvereniging (€10,- eigen bijdrage) drie leuke uitjes en organiseert Hittech Landes zelf ook twee personeelsfeesten.
 • Fietsenplan. Je krijgt de mogelijkheid om een fiets te leasen, wat door Hittech Landes wordt gefaciliteerd.

Wat breng je mee als 3D Meettechnicus Kwaliteitscontroleur Verspaning?

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau.
 • Je beschikt over een afgeronde technische opleiding en/of hebt aantoonbare ervaring in metaal & techniek.
 • Ervaring met het uitvoeren van metingen met een CMM machine.

Ben jij een verspaner die graag de stap wil maken richting de kwaliteit? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren!

Waar ga je werken?

Hittech Landes in Emmen is gespecialiseerd in het produceren en leveren van nauwkeurige en complexe mechanische producten en samenstellingen aan diverse industrieën, zoals de aerospace-, semiconductors- en medische technologie. Zij hechten veel waarde aan kwaliteitsborging, met volledige traceability van hun processen en certificaten voor hun producten. Hun machines zijn in staat om micron-nauwkeurigheden te realiseren. Met AS 9100 en ISO 9001 certificeringen zorgen ze ervoor dat de producten op tijd en met de juiste kwaliteit geleverd worden.

Hittech Landes is onderdeel van de Hittech Group en sinds 1985 continu bezig met het aanscherpen van processen, moderniseren en automatiseren van productietechnologieën en het verdiepen van kennis. In totaal heeft Hittech 9 vestigingen in Europa en Azië met circa 650 vakspecialisten. Hun ambitie? Qua omvang en expertise een steeds grotere waarde bieden aan professionele OEM’ers in hoogwaardige sectoren.

Vragen of meer weten?

METAALKANJERS beheert deze vacature namens Hittech Landes Sollicitaties dienen dan ook via Metaalkanjers te verlopen. Een goede klik tussen jou als potentiële collega en Hittech Landes vinden we erg belangrijk. De gesprekken over de vacature, jouw achtergrond en elkaars verwachtingen vinden daarom plaats bij Hittech Landes. Ook krijg je de gelegenheid om een dagje mee te lopen om de sfeer te proeven en je functie te ervaren.

Heb je interesse in Hittech Landes, de vacature of behoefte aan meer informatie?

Reageer dan via de sollicitatiebutton of mail je cv naar junice@metaalkanjers.nl. Liever bellen of Whatsappen? Ook dan kun je terecht bij Junice Mauriks op 06 1825 8902, ook buiten kantooruren.Functie:3D Meettechnicus Kwaliteitscontroleur Verspaning
Startdatum:08-09-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3270 – 3815
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hittech Landes via Metaalkanjers via junice@metaalkanjers.nl of 31737850363. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Klazienaveen
 2. 3D Meettechnicus Kwaliteitscontroleur Verspaning Hittech Landes via Metaalkanjers 08-09-2023

Bekijk ook andere vacatures