Vacature Instructeurs

Instructeurs in Emmen

Campertraining bij DIBO

Stress op de camping of onderweg?

Komt dat bekend voor? Na een lange vermoeiende reis nog even de camper op de juiste plaats op de camping zetten. Er is al jaren ervaring met het manoeuvreren van de camper. Toch kan het gebeuren dat er schade veroorzaakt wordt aan de eigen camper maar misschien ook aan het bezit van een ander.

Maar niet getreurd. Opleidingscentrum DIBO heeft de ideale voorbereiding op de vakantie. Een cursus om zowel theoretisch als praktisch goed beslagen ten ijs te komen.

Welke rijbewijs heb ik nodig om in een camper te rijden?

U heeft rijbewijs B, C1, C, D1 of D nodig om in een camper te mogen rijden. Welk rijbewijs u nodig heeft, hangt af van het maximaal gewicht van de camper en het maximaal aantal personen dat u u kunt vervoeren.

Heeft uw camper een maximaal gewicht van 3.500 kilo? En is het voertuig geschikt voor het vervoer van maximaal 8 personen (uzelf niet meegerekend)? Dan heeft u genoeg aan een rijbewijs B.

Voor zwaardere campers heeft u een vrachtwagenrijbewijs (C of C1) nodig. Met het gewicht van de camper wordt de toegestane maximummassa bedoeld. Dit is het lege gewicht + het maximale laadvermogen.

Campers of busjes waar meer dan 8 zitplaatsen in zitten (uzelf niet meegerekend) mag u alleen rijden als u een busrijbewijs (D of D1) heeft.

*Heeft u rijbewijs D1 en heeft de camper 8 tot 16 zitplaatsen? Dan geldt er een aanvullende eis. De camper moet dan korter zijn dan 8 meter. Als de camper langer is dan 8 meter, heeft u rijbewijs D nodig.

Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op !

Waarom DIBO?

DIBO heeft:

  • Eigen oefenterrein(3ha)
  • Training is educatief, opwindend en leuk
  • Deskundige en ervaren instructeurs
  • Flexibiliteit in de cursustijdFunctie:instructeur
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Opleidingscentrum DIBO via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Instructeurs Opleidingscentrum DIBO 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures