Vacature Allround Monteur

Allround Monteur in Emmen

Ben jij een enthousiaste Eindmonteur/(Allround) Mechanic met een werktuigbouwkundige achtergrond en bij voorkeur ervaring in de metaalsector? Lees dan gauw verder!  

Je voornaamste werkzaamheden zijn het in opdracht en volgens tekening, samenstellen of monteren van verschillende machines of componenten zodat ze voldoen aan de vereiste specificaties, het in opdracht uitvoeren van diverse interne montagewerkzaamheden en vaststellen of benodigde materialen en gegevens beschikbaar zijn. Ook het organiseren van ontbrekende zaken en/of oplossen van onduidelijkheden vallen onder je werkzaamheden.

Je werkt alleen of met een collega aan het te assembleren onderdeel of de machines en je voert de eindcontroles uit. Hierna ga je dit registreren op het geassembleerde onderdeel of op de machine.

Als Eindmonteur/Mechanic ben je werkzaam op de afdeling Eindmontage en rapporteer je aan de Manager Production. Functie:Allround Monteur, Mechanisch monteur
Startdatum:07-09-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3607 – 3607
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via a.riemersma@werk.olympia.nl of 0591 65 92 11. Of bezoek hun website https://104.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Allround Monteur Olympia 07-09-2023

Bekijk ook andere vacatures