Vacature Gedragswetenschapper

Gedragswetenschapper in Emmer-Compascuum

Over de functie

Als gedragswetenschapper bij deze organisatie in Drenthe lever je advies, bied je ondersteuning en draag je bij aan de professionele ontwikkeling van de medewerkers die betrokken zijn bij vermoedens of gevallen van huiselijk geweld, kindermishandeling en/of ouderenmishandeling.

Als gedragswetenschapper breng je jouw gespecialiseerde kennis in om vermoedens van mishandeling en geweld te onderzoeken. In nauwe samenwerking met verschillende disciplines draag je bij aan de analyse van de situatie en beoordeel je de veiligheid. Je helpt mee om samen met betrokkenen en hulpverleners stappen te zetten richting duurzame veiligheid.

Naast je werk op individueel niveau, speel je ook een rol in de inhoudelijke ontwikkeling van deze organisatie en ben je betrokken bij samenwerkingsinitiatieven met (netwerk)organisaties in de regio.

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding orthopedagogiek of psychologie;
  • Een BIG en/of SKJ registratie op master of post-master niveau;
  • Bij voorkeur een diagnostische aantekening NIP of NVO;
  • Bij voorkeur enige jaren werkervaring in bijvoorbeeld jeugdzorg, GGZ of ouderenzorg.

Over het bedrijf

Deze organisatie in Drenthe fungeert als het advies- en meldpunt voor huiselijk geweld, kindermishandeling en ouderenmishandeling. Ongeacht of je zelf hulp nodig hebt of je je zorgen maakt over iemand anders, iedereen kan advies vragen of een melding doen bij deze instantie. Of je nu een professional bent of niet, jong of oud, slachtoffer of dader. Als je vermoedens hebt van huiselijk geweld in je omgeving, ben je ook welkom om dit bij deze organisatie te melden. Samen met jou zetten we ons in om het geweld te stoppen.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Gedragswetenschapper die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:gedragswetenschapper
Startdatum:15-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:4679 – 6663
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via calista.vananken@maandag.nl of 31651314303. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Gedragswetenschapper Maandag 15-04-2024

Bekijk ook andere vacatures