Vacature Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in Emmer-Compascuum

Over de functie

Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige richt jij je op het ondersteunen van de gevolgen van een psychiatrische stoornis. Dit kan binnen verschillende expertises van kinder- tot ouderenpsychiatrie en van basis-ggz tot zeer complexe casuïstiek, zowel ambulant als klinisch. Bij cliënten ga jij de hypothese en de diagnose vaststellen betreffende de psychiatrische diagnostiek.

Vervolgens stel jij het behandelplan op. Deze bespreek jij met de cliënt en binnen het multidisciplinaire team. Het behandelplant wordt meestal uitgevoerd in samenwerking met andere disciplines en instanties. Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige behandel/ begeleidt jij de cliënten en betrek jij hun systeem hierbij. Je kunt gebruik maken van verschillende therapeutische deeltechnieken, zoals cognitieve gedragstherapie, systeemtherapie, motiverende gespreksvoering en probleemoplossende gesprekstechnieken.

Jij hebt een controlerende en signalerende rol omtrent het medicatiegebruik van de cliënten. Jij geeft voorlichting over de werking van de voorgeschreven medicatie, begeleidt de cliënten hierin, observeert de werking van de medicatie en rapporteert daarover aan de voorschrijvende arts. Verder verricht je de nodige verpleegkundige handelingen. Jij handelt in crisissituaties en verwijst zo nodig door voor opname. Ook onderhoudt je de nodige contacten met (huis)artsen en de psychiaters. Bovendien verleen jij ook consultatie aan keten-netwerkpartners.

Dit bieden wij jou:

 • de mogelijkheid tot een vast contract en een vast aantal uur per week;
 • salarisschaal 55 conform CAO GGZ: €3.417,78 - € 5.317,78
 • de mogelijk tot een leaseauto;
 • reiskostenvergoeding €0,23 per km, ongelimiteerd;
 • persoonlijke begeleiding en loopbaanadvies;
 • groot netwerk aan zorginstellingen;
 • Maandag® Academy en persoonlijk opleidingstraject gericht op vakinhoudelijke trainingen/opleidingen en persoonlijke ontwikkeling.

Klinkt dit interessant of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met mij op via britt.vandenberg@maandag.nl of 06-51 86 16 03

Functie eisen

Wie zoeken wij?

 • een afgeronde opleiding tot hbo-verpleegkundige, mbo-verpleegkundige of B-verpleegkundige opleiding;
 • een afgeronde opleiding tot SPV;
 • een geldige BIG-registratie;
 • jij hebt een rijbewijs.

Over het bedrijf

Nu hoor ik je denken, wat kan Maandag® voor mij betekenen en wat betekend een contract bij Maandag®?

Maandag® beschikt over een uitgebreid netwerk aan zorginstellingen, waardoor wij voortdurend interessante en uitdagende opdrachten kunnen aanbieden. Dit zorgt ervoor dat jij "zin in" Maandag® hebt en met plezier naar je werkt gaat. Jij treedt in dienst bij Maandag® en word jij vervolgens ingezet bij verschillende opdrachtgevers. Samen met jou kijken wij naar welke opdrachten het beste passen bij jouw vaardigheden en voorkeuren.

Uiteraard kunnen wij jou de zekerheid bieden door middel van een vast contract, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Je kunt aan de slag als ZZP’er, maar je kunt ook een projectovereenkomst krijgen voor de duur van de opdracht. Kortom: er wordt samen met jou gekeken naar wat het beste bij jou past. Via Maandag® Academy kun jij trainingen en cursussen volgen. Daarnaast kunnen wij ook een persoonlijk traject aangaan. Jij krijgt een persoonlijk opleidingstraject gericht op vakinhoudelijke trainingen en persoonlijke ontwikkeling. Dit is geheel maatwerk. Samen kijken wij naar jou wensen en behoeften.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:sociaal-psychiatrisch verpleegkundige
Startdatum:16-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3418 – 5318
Uren per week:16 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via britt.vandenberg@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Maandag 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures