Vacature Financial Controller

Financial Controller in Emmen

Logo Domesta

  • Huidige: Financial controller

Financial controller

Plaats Emmen en thuis

Arbeidscontract 32 - 36 uren per week

Per direct

Sluitingsdatum 21 juni 2024

Salaris € 4.366 tot maximaal € 5.897

Wil jij je als controller vastbijten in complexe vraagstukken en zo een belangrijke bijdrage leveren aan de verduurzaming van de sociale woningbouw in Drenthe? Wij hebben de blik op de toekomst gericht en zoeken een financial controller die de uitdagingen niet uit de weg gaat.

Over de functie

Zowel Domesta als het team Financiën & Control zijn in ontwikkeling. Om dit verder gestalte te geven, zoeken we een resultaatgerichte financial controller. Door interne en externe oorzaken spelen er veel uitdagingen (in de corporatiesector). Als financial controller ben je verantwoordelijk voor het realiseren van een goede informatievoorziening, zodanig dat een betrouwbaar inzicht kan worden gegeven in de financiële positie van Domesta.

Je plant en realiseert de totstandkoming van de jaarrekening en (meerjaren)begroting, waarvan de investerings-, onderhouds- en liquiditeitsbegroting een onderdeel zijn. Zodoende heb je de blik niet alleen op het verleden, maar ook op de toekomst gericht. Samen met je collega-controllers zorgen jullie dat Domesta financieel in control is en de ambities binnen de gestelde grenzen gerealiseerd kunnen worden.

Enthousiast? Reageren kan tot en met 21 juni 2024. Headhuntersteam verzorgt voor ons de selectieprocedure. Vragen? Bel of mail dan met , bij Headhuntersteam Groningen: of .

Werken bij DomestaFunctie:financial controller
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4366 – 4366
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Domesta via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Financial Controller Stichting Domesta 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures