Vacature Senior Assistent Accountant MKB

Senior Assistent Accountant MKB in Emmen

Senior assistent accountant MKB

Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in jouw carrière? En wil je graag ècht iets betekenen voor mkb ondernemers én de waardering krijgen die je verdient? Dan is Alfa op zoek naar jou!

Senior assistent accountant MKB in Hoogeveen-Emmen

Jij voelt je thuis in de accountancy en hebt ruime ervaring als assistent accountant. Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in jouw carrière? En wil je graag ècht iets betekenen voor mkb ondernemers én de waardering krijgen die je verdient? Dan is Alfa op zoek naar jou!
Alfa is een decentrale, mensgerichte accountants- en adviesorganisatie. Voor jou als senior assistent accountant MKB betekent dit dat je komt te werken bij een organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. Alfa kent geen partnerstructuur, maar biedt jou de mogelijkheid zelf eigenaar van onze organisatie te worden. Zo ben je niet alleen voor de organisatie, maar ook voor jezelf aan de slag. Hoe mooi is dat?

Wat ga je doen assistent accountant mkb?

In deze functie ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het samenstellen van de jaarrekening, balans en winst en verliesrekening. Je doet dit voor de meer complexe klanten en helpt hen met de optimalisatie van de financiële administratie. Dat doe je vanuit ons kantoor maar ook op locatie bij onze klanten. Ons doel is het voor de ondernemer zo makkelijk mogelijk te maken door middel van slimme ICT-oplossingen waarmee je cijfers in de actualiteit via een dashboard analyseert. Je biedt ondersteuning aan klantbeheerders en adviseurs bij adviesvraagstukken. Je zorgt ervoor dat onze starters en junioren goed worden begeleid en helpt ze om te groeien in het vak.

Je ontvangt zelf ook goede begeleiding en er is veel aandacht voor vaktechnisch overleg. Nauwe samenwerking met de andere disciplines binnen Alfa is van essentieel belang om ons optimaal in te kunnen zetten voor onze klanten.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een gave functie in een groeiende organisatie waar je volop vrijheid en ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Je krijgt de unieke mogelijkheid om zelf eigenaar van onze organisatie te worden;
 • 24-40 uur;
 • 500 euro te besteden aan goede thuiswerkvoorzieningen;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een individueel keuzebudget van 5,08% van het brutosalaris, o.a. in te zetten voor extra salaris, extra vakantiedagen of een eindejaarsuitkering.

Wat heb je nodig in deze functie?

 • Diploma HBO accountancy of bedrijfseconomie;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent kritisch, neemt graag zelf het initiatief en werkt accuraat;
 • Je hebt affiniteit met ICT toepassingen en bent communicatief vaardig;
 • Ervaring met digitale factuurverwerking is een must;
 • Ervaring met Visionplanner is fijn

Waarom Alfa?

Wij zijn Alfa Accountants en Adviseurs. Een brede zakelijke dienstverlener met als doel: duurzaam waarde creëren. Dit doen we zowel voor onze klanten, voor onze medewerkers als voor de maatschappij. We zijn graag lokaal betrokken en overal dichtbij. Geen wolkenkrabbers in de grote steden, maar juist regionaal vertegenwoordigd in de kleine steden en dorpen eromheen en vanuit 35 vestigingen in heel Nederland werken wij samen aan een groter doel: het versterken van het lokale ondernemerschap op een zo duurzaam mogelijke manier.

Solliciteren

Graag ontvangt Alfa Accountants en adviseurs je sollicitatie voor de functie van Senior assistent accountant MKB in Emmen via de sollicitatiebutton.Functie:assistent accountant mkb
Startdatum:12-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Alfa Accountants en Adviseurs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Senior Assistent Accountant MKB Alfa Accountants en Adviseurs 12-04-2024

Bekijk ook andere vacatures