Vacature Betrouwbare Partner

Betrouwbare Partner in Emmen

Schoonhouden van trappenhuizen bij Verenigingen van Eigenaren:

Bij begrijpen we het belang van een schone en veilige omgeving in trappenhuizen van verenigingen van eigenaren. Een goed onderhouden trappenhuis creëert niet alleen een positieve indruk voor bewoners en bezoekers, maar draagt ook bij aan het behoud van de waarde van het gebouw. Ons gespecialiseerde team staat klaar om hoogwaardige schoonmaakdiensten te bieden voor trappenhuizen, inclusief glasbewassing en gevelreiniging.


Voorbeelden van onze diensten:

Ons ervaren team zorgt voor een grondige schoonmaak van trappenhuizen, waarbij aandacht wordt besteed aan elk detail. Onze diensten omvatten:

  • Stof afnemen van trapleuningen, balustrades en andere oppervlakken.
  • Vegen en dweilen van trappen en overlopen.
  • Reinigen van verlichting en verwijderen van spinnenwebben.

Glasbewassing:


Het reinigen van glasoppervlakken is essentieel om een helder uitzicht te behouden en bij te dragen aan een nette uitstraling van het trappenhuis. Ons team maakt gebruik van moderne technieken en veiligheidsvoorzieningen om glasbewassing op alle hoogtes uit te voeren.


Gevelreiniging:


De gevel van een gebouw is het visitekaartje en verdient speciale aandacht. Onze gevelreinigingsdiensten verwijderen vuil, stof, graffiti en andere verontreinigingen, waardoor het gebouw er fris en verzorgd uitziet.


De voordelen van samenwerking met :


Kwaliteit en betrouwbaarheid: Ons ervaren schoonmaakteam staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We werken met zorg en precisie om een schoon en representatief trappenhuis te realiseren.
Flexibiliteit: We passen ons schoonmaakschema aan uw wensen en behoeften aan.
Milieubewust: We werken met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en -methoden om de impact op het milieu te minimaliseren.
Veiligheid: Veiligheid staat voorop bij onze schoonmaakdiensten. Ons team is getraind om veilig te werken, met speciale aandacht voor glasbewassing op hoogtes.
Tevreden bewoners: Een schoon trappenhuis draagt bij aan tevreden bewoners, wat de leefbaarheid en het woongenot in het gebouw bevordert.

Over :


is een gerenommeerd schoonmaakbedrijf met een uitgebreide ervaring in het leveren van professionele schoonmaakdiensten. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonhouden van trappenhuizen bij verenigingen van eigenaren, glasbewassing, gevelreiniging en een breed scala aan andere schoonmaakdiensten.


Contact of offerte aanvragen?


Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het schoonhouden van trappenhuizen en het uitvoeren van glasbewassing en gevelreiniging? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of om meer te weten te komen over onze schoonmaakdiensten.


André Kuik en Gré Batterink
organisatie
Marco Polostraat 26
7825 VM Emmen
Tel:
Mail:


Marco Polostraat 26
7825 VM EmmenFunctie:betrouwbare partner
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Alja Schoonmaak via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Betrouwbare Partner Alja Schoonmaak 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures