Vacature Accountmanager Buitendienst (NL en DE)

Accountmanager Buitendienst (NL en DE) in Emmen

Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan de slag bij een bedrijf in Emmen, waar transportbanden in verschillende soorten en maten worden geproduceerd. Het gaat om een gemoedelijk bedrijf met een open en toegankelijke werksfeer. Iedereen wordt er in zijn of haar waarde gelaten. 

Wij nodigen onder andere kandidaten uit de omgeving van Emmen, Coevorden, Nieuw - Amsterdam en Klazienaveen van harte uit om te solliciteren. 

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven professional met passie voor sales en heb je al ervaring in het verwerven van nieuwe klanten op internationaal niveau? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Accountmanager Internationaal speel je een cruciale rol bij het uitbreiden van het klantenbestand en het onderhouden van waardevolle relaties in Nederland en regionaal Duitsland. Jij bent verantwoordelijk voor het identificeren en aantrekken van nieuwe klanten binnen de aangewezen gebieden. Met jouw overtuigingskracht en marktkennis zorg je voor een groeiend klantenbestand. Daarnaast ben je betrokken bij het volledige verkoopproces, van het eerst contract tot het sluiten van de deal. Je bouwt relaties op, begrijpt de behoeften van de klant en presenteert effectief oplossingen. Je zorgt voor nauwkeurige registratie van klantgegevens in de daarvoor bestemde systemen zodat je een sterke basis creëert voor toekomstige interacties en analyses.

Daarnaast verdeel jij je tijd naar verhouding van nieuwe klanten (60%) en het beheren van bestaande relaties (40%). Hierdoor draag je bij aan een gezonde groei van het klantenbestand en het behoud van bestaande klanten. Je formuleert, bewaakt en stuurt jaarplannen bij voor jouw toegewezen gebied. Hierbij houd je rekening met markttrends, concurrentieanalyse en interne doelstellingen. Tot slot verstrek je maandelijkse salesrapportages voor jouw gebied, waarin je de behaalde resultaten en voortgang ten opzichte van gestelde doelen inzichtelijk maakt. 

Functie-eisen

Je bent energiek, resultaatgericht en beschikt over een strategisch denkvermogen.Verder beschik jij over:

  • Een HBO werk- en denkniveau in een technische richting
  • Je bent bereid dagelijks te werken (70~80%)
  • Je hebt aantoonbare ervaring in de buitendienst 
  • Je bent een echte relatiebeheerder en netwerker
  • Je spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits
  • Kennis van Exact Globe en Synergy is een pré
Arbeidsvoorwaarden

- Bij aanvang een salaris tussen de €2736,33 en €3560,03 bruto per maand. Precieze inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring én zal in overleg tot stand komen.

  • Een uitdagende en zelfstandige Fulltime functie
  • Eerst een tijdelijk contract. Bij Wederzijdse tevredenheid kans op een baan voor langere tijd en/of overname door de opdrachtgever


Functie:accountmanager
Startdatum:03-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via lynn.kramer@werk.olympia.nl of Lynn Kramer. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Accountmanager Buitendienst (NL en DE) Olympia 03-06-2024

Bekijk ook andere vacatures