Vacature Maatschappelijk Voetbaltrainer

Maatschappelijk Voetbaltrainer in Emmen

FC Emmen

     • Organisatie Jeugdopleiding
     • Riny van Vilsteren Keepersschool

FC Emmen Inside

Een belangrijke taak van de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) is het opsluiten van mensen die een celstraf opgelegd hebben gekregen. Echter is het zeker net zo belangrijk om te werken aan een succesvolle terugkeer in de maatschappij om daarmee de overlast, criminaliteit en onveiligheid in de samenleving terug te dringen. Het inzetten van sport via FC Emmen Naoberschap met 'FC Emmen Inside' is daarbij een heel geschikt middel.

Onder de noemer 'FC Emmen Inside' krijgen gemotiveerde en gescreende gedetineerden de kans om succesvol te starten met re-integreren. Gedurende een achtweeks traject krijgen de deelnemers twee keer per week voetbaltraining van een maatschappelijk voetbaltrainer. Maar er vinden ook groeps- en individuele gesprekken plaats. Want waarom zit iemand opgesloten en hoe kunnen we ervoor zorgen dat diegene niet weer terugkeert in de gevangenis? Tijdens alle activiteiten van FC Emmen Inside dragen de deelnemers FC Emmen-kleding. Een belangrijk onderdeel van succesvol re-integreren is het vinden van een baan. Om dat te kunnen bereiken is er een samenwerking met MatchBoyz Recruiting en Career gestart. Via het netwerk van FC Emmen (Naoberschap) wordt een per individu een match gezocht met een werkgever. Voor de een betekent dat iemand nog een opleiding moet volgen, terwijl het ook zo maar kan zijn dat een deelnemer direct aan het werk kan.

Adres
De Oude Meerdijk
Stadionplein 1
7825 SG Emmen

Openingstijden
De Oude Meerdijk
ma. t/m vr.
9.00 - 17.00 uur

Contact


De Oude Meerdijk
Stadionplein 1
7825 SG Emmen

Openingstijden
De Oude Meerdijk
ma. t/m vr.
9.00 - 12.15 uur
13.00 - 17.00 uur
(thuiswedstrijd: 11.00 uur i.p.v. 9.00 uur)


Correspondentie-adres
Postbus 26
7800 AA EmmenFunctie:maatschappelijk voetbaltrainer
Startdatum:30-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FC Emmen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Maatschappelijk Voetbaltrainer FC Emmen 30-05-2024

Bekijk ook andere vacatures