Vacature Begeleider D

Begeleider D in Schoonebeek

Logo Cosis

 1. »
 2. Begeleider d'Olde Beke

Locatie Schoonebeek Uren per week 21 - 24 uren per week Opleidingsniveau MBO (niveau 3) Sluitingsdatum 26 mei

Ben jij een Begeleider die zich inzet om oudere cliënten te ondersteunen bij het behouden van grip op hun leven? Bij d'Olde Beke is een vacature voor een Begeleider voor 21 tot 24 uur per week, met een luisterend oor en passie voor de zorg.

Dit zijn wij

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en te houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, dicht bij de mensen die wij helpen. Hierbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Samen maken wij kleine stappen om de gestelde doelen te behalen. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

D' Olde Beke is een woonlocatie waar 21 ouder wordende cliënten met een verstandelijke beperking wonen. Iedere cliënt heeft een eigen studio met douche, wc en kleine keuken. Daarnaast is er een gemeenschappelijke woonkamer waar koffie of thee kan worden gedronken en waar plaats is om elkaar te ontmoeten of deel te nemen aan activiteiten. Wij koken dagelijks een verse maaltijd die in de woonkamer kan worden opgegeten, ook is er de mogelijkheid dat de cliënt in zijn eigen studio eet. Bij d' Olde Beke vinden wij het belangrijk om te kijken naar wat de cliënt zelf kan en daarbij bieden wij indien nodig ondersteuning. Wil je meer weten over de d' Olde Beke, kijk dan onze website .

Ons team is divers, met zowel jonge als oudere collega's, begeleiders die agogisch zijn opgeleid, verzorgenden IG en een verpleegkundige. Wij werken in wisselende roosters. Daarom is het belangrijk dat we betrokken zijn bij elkaars werk en elkaar geïnformeerd houden. Nieuwsgierigheid, creativiteit en humor zijn in ons team onmisbaar.

Begeleider d'Olde Beke

Dit ben jij

Als begeleider bij d'Olde Beke ben je oplettend. Jij biedt een luisterend oor en hebt aandacht voor de cliënten om ze te helpen zoveel mogelijk grip te houden op hun leven. Het is belangrijk dat je geduld hebt en kunt meebewegen met het tempo van de cliënt. Als je merkt dat het gedrag of lichamelijke situatie van een cliënt anders is dan normaal, geef je een signaal door aan de persoonlijk begeleider. ADL-taken zijn voor jou geen probleem omdat jij weet dat dit bij deze doelgroep hoort.
Jij kunt gemakkelijk schakelen tussen de verschillende begeleidingsstijlen. Het geven en ontvangen van feedback is vanzelfsprekend; op deze manier blijven we verbeteren.

Iets voor jou

Jij kan bij ons aan de slag als je:

 • In het bezit bent van een relevant diploma op minimaal mbo-niveau 3.
 • Kennis hebt van, of ervaring wil opdoen over de methodiek Ouder Wordende Client (OWC).
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie hebt.
 • Onregelmatig wilt werken (dag- avond- slaap en weekenddiensten).
 • Affiniteit hebt met de ouder wordende cliënt.
 • In het bezit bent van een rijbewijs, het kan voorkomen dat jij met een cliënt mee moet voor bezoek, jij maakt dan gebruik van de aanwezige CosisAuto.
 • Eigen vervoer is van belang, omdat de locatie niet goed te bereiken is met openbaar vervoer.

Werk jij mee, zodat ook onze ouder wordende cliënt grip houdt op zijn leven.

Voel je gewaardeerd

Wanneer jij komt te werken als begeleider ontvang je:

 • Een bruto maandsalaris per juni 2024 van minimaal € 2.182,- en maximaal € 3.128,- volgens FWG 30 van cao-gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband, 36 uur).
 • Tegemoetkoming in jouw reiskosten.
 • De mogelijkheid tot het kopen van extra verlofuren.
 • Een eindejaarsuitkering.
 • Sporten met korting en een voordelig fietsplan.
 • Mogelijkheid tot blijvende persoonlijke ontwikkeling. Volg cursussen, trainingen en e-learnings waar jij baat bij hebt in jouw werk!

Ben jij benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Voel je welkom en solliciteer

Wil jij aan de slag als begeleider bij d'Olde Beke in Schoonebeek? Solliciteer dan direct! Reageer uiterlijk zondag 26 mei 2024.

Neem contact op met Lydia Hengeveld, leidinggevende, op of met , waarnemend teamcoördinator, op .Lydia of Carlijn nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Solliciteer

Leuk dat je geïnteresseerd bent in deze vacature! We maken graag kennis met jou en zien jouw motivatie en cv met veel belangstelling tegemoet.

Bezoekadres Lauwers 17
9405 BL AssenFunctie:begeleider d
Startdatum:07-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2182 – 3128
Uren per week:21 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cosis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Begeleider D Cosis 07-05-2024

Bekijk ook andere vacatures