Vacature Nutrition Stage 4

Nutrition Stage 4 in Emmer-Compascuum

  • Bouwen zoals het moet zijn

  • De Vosholen 2c
  • 9611 KR HoogezandLamein BV

Enteral Nutrition Stage 4

OPDRACHTGEVER

Fresenius Kabi is een internationale onderneming die gespecialiseerd is in klinische voeding, levensreddende geneesmiddelen, alsook in infusie- en transfusietechnologie. Met hun producten en diensten richten zij zich zowel op de therapie als op de zorg voor kritisch en chronisch zieke patiënten.

Hun missie is om levensreddende geneesmiddelen en technologieën ter beschikking te stellen en de best mogelijke oplossingen aan te bieden, zodat de medewerkers in de gezondheidszorg hun patiënten optimaal kunnen helpen.

De vestiging in Emmer-Compascuum wordt uitgebreid om de productie van Enteral Nutrition (medische voeding) uit te breiden.

PROJECT

Voor de uitbreiding van de vestiging van Fresenius Kabi te Emmer-Compascuum is het project "EN stage 4" geïntroduceerd; een omvangrijke verbouw van bestaande productiehallen, kantoren en laboratoria, met daarnaast een groot deel nieuwbouw. Dit alles voor het installeren en inrichten van geavanceerde (high-care) productielijnen.

Naast de werkzaamheden in twee hallen wordt de bedrijfsinstallatie aangepast, waarvoor een bouwkundige aanpassing aan het gebouw noodzakelijk is. Om ruimte te creëren wordt er op het dak een dakopbouw geplaatst. Om de tanks te kunnen plaatsen zullen er openingen in het dak en gevel gemaakt worden die na plaatsing direct weer gesloten worden.Functie:nutrition stage 4
Startdatum:31-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aannemersbedrijf Lamein via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Nutrition Stage 4 Aannemersbedrijf Lamein 31-05-2024

Bekijk ook andere vacatures