Vacature Automonteur

Automonteur in Emmen

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een autobedrijf wat gevestigd is in Emmen.  Ze bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's, onderhoud en reparatie, APK-keuringen en leasing. Met een focus op klanttevredenheid streven ze ernaar om hoogwaardige service en betrouwbare voertuigen aan te bieden aan hun klanten.

Wij nodigen onder andere kandidaten uit: Emmen, Coevorden, Hoogeveen, Hardenberg, Klazienaveen, Nieuw - Amsterdam en Ter Apel uit om te reageren!  

Functieomschrijving

Heb jij een grote interesse voor auto's, hier in afgestudeerd en wil jij je graag verder ontwikkelen als automonteur? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Als automonteur draag je de verantwoordelijkheid voor het grondig inspecteren, adequaat onderhouden en vakkundig repareren van auto's en hun deelsystemen. Tevens ben je bekwaam in het uitvoeren van gedetailleerde inspecties om mogelijke problemen tijdig te signaleren. Het is van essentieel belang dat je klantgericht bent en in staat bent om heldere uitleg te geven aan klanten over de uitgevoerde werkzaamheden en eventuele reparaties.

Functie-eisen

Je bent gemotiveerd, klantgericht en een echte aanpakker.

Verder beschik jij over:

  • Relevante werkervaring
  • Een afgeronde MBO2 opleiding in de richting van autotechniek
  • In het bezit van het APK-keurmeester diploma
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
Arbeidsvoorwaarden
  • Bij aanvang een salaris tussen de € 2300 en 2800 euro bruto per maand. Precieze salaris is afhankelijk van kennis en kunde én zal in overleg tot stand komen.
  • Een uitdagende fulltime baan
  • Eerst een tijdelijk contract via Olympia, bij wederzijdse tevredenheid kans op een baan voor langere tijd en/of overname door de opdrachtgever
  • Je wordt direct aangemeld bij onze pensioensregeling (STIPP-Pensioen)


Functie:automonteur
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 2800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via lynn.kramer@werk.olympia.nl of Lynn Kramer. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Automonteur Olympia 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures