Vacature Secundair Engineer (ref. nr. 15875)

Secundair Engineer (ref. nr. 15875) in Emmen

Wat ga je doen

Ben jij iemand die van technische uitdagingen houdt? Ga aan de slag als Secundair Engineer, dan ben jij de ontwerper van de installaties die nodig zijn voor het besturen, bewaken en beveiligen van de middenspanning installaties in onze transport- en distributienet. Lees snel verder wat jij nog meer gaat doen!

Wat ga jij doen:

 • Secundaire systemen voor meerdere projecten ontwerpen
 • Het bewaken van de planning
 • Het verwerven van materialen
 • Het aansturen van externe partners, zoals engineeringbureaus
 • Samen met je team draag je de verantwoordelijkheid voor een goed ontwerp dat gebaseerd is op veiligheid, techniek en praktische uitvoerbaarheid

Als Secundair Engineer werk je dan wel met standaarden, maar de toepassing daarvan vraagt van jou om creatieve oplossingen.

Wie ben jij

Om de functie van Secundair Engineer goed te kunnen uitvoeren beschik jij over MBO 4-diploma Elektrotechniek of Energietechniek, met daarnaast relevante werkervaring. 

Wat heb jij verder in huis: 

 • Jij begrijpt de opbouw en de werking van secundaire installaties en kan bijbehorende tekeningen lezen
 • Kennis van de pakketten Elcad, Autocad en Meridian is een pre

Ben jij gedreven om het beste uit jezelf te halen, en uit anderen? Want ook het samenwerken met collega's en aansturen van externe partners gaat je goed af. Met lef en een scherpe blik stimuleer je partners om hun werk steeds te verbeteren. Ook op je eigen werk ben je kritisch, want je snapt als geen ander hoe belangrijk veiligheid en kwaliteit zijn. Tot slot beschik je over creatief denkvermogen. 

Wat bieden we jou

Als Secundair Engineer kom jij te werken op onze prachtige locatie in de omgeving van Emmen, binnen onze afdeling met z'n 20 collega's. Hybride, 60% op kantoor en 40% vanuit huis.

Wat krijg jij van ons:

 • Een contract, met de intentie tot een langdurig dienstverband
 • Een bruto maandsalaris tussen de €3.150 en €4.500, afhankelijk van jouw meegebrachte kennis en ervaringen 
 • 25 vakantiedagen, zodat jij tijd hebt voor andere dingen 
 • Adv-toeslag, en een dertiende maand
 • Vanaf dag één hoef jij je niet druk te maken over je pensioen, dit is geregeld

Enthousiast? Reageer dan snel vóór 8 juli 2024, wij vertellen je graag alles over deze te gekke functie Secundair Engineer. 

Wie zijn wij

HiTecs B.V. is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van technici op VMBO en MBO niveau. Met onze nuchtere en pragmatische aanpak richten wij ons op functies binnen de vakgebieden Installatietechniek, Industrie, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Bouwkunde en Civiele techniek.

De combinatie van bovenstaande werkgebieden maakt HiTecs tot een professionele partner bij het oplossen van personeelsvraagstukken.

Dankzij een breed dienstenpakket kan Hitecs zowel kleine(re) regionale relaties, als grote landelijke concerns ondersteunen.

Kijk voor alle vacatures op www.Hitecs.nlFunctie:Secundair Engineer
Startdatum:12-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3150 – 4500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WOODselect via info@woodselect.nl of 088-8504175. Of bezoek hun website https://woodselect.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Secundair Engineer (ref. nr. 15875) WOODselect 12-06-2024

Bekijk ook andere vacatures