Vacature Technisch Manager Webbureau

Technisch Manager Webbureau in Emmen

Ticket aanmaken

Liever bellen?

Wil jij samen met ons de groei van ons bedrijf doorzetten?

Vanwege aanhoudende groei en ontwikkelkansen van ons team zijn we op zoek naar een sterspeler om ons technische team te versterken in de vorm van een technisch manager.

Niet zomaar een manager. Wij zoeken iemand die kennis heeft van websites, apps of webapplicaties en samen met ons de groei van ons bedrijf wil voortzetten. Deze kennis kan komen uit eerdere functies als lead, ontwikkelaar, projectmanager of consultant bij een ICT-bedrijf, webbureau of andere online minded organisatie.

Naast een sterk analytisch vermogen heb je ervaring met proces- en projectmanagement en kan je naast eenvoudige websites ook complexe (IT / web) projecten vertalen naar concrete wensen. Naast bovenstaande vaardigheden kun je goed overleggen met collega's en klanten om bestaande projecten te bespreken en vernieuwingen en innovaties in te zetten.

Dus ben jij deze veelzijdige new business manager en op zoek naar een uitdagende baan? Neem contact met ons op!

Wie zijn wij?

Webba is een internetbureau met een focus op online communities, webapplicaties en interactieve software. Wij werken voor diverse (profit en non-profit) klanten en bedrijven. Wij stellen ons graag op als partner van onze klanten. We denken actief mee over de (on)mogelijkheden van het web om daarmee de eindgebruikers een optimale online ervaring te bieden. Met een mix van user interaction, vormgeving en techniek moet het eindproduct niet alleen goed er uit zien maar ook eenvoudig en intuïtief te gebruiken zijn en de beoogde doelstellingen realiseren. Bij al onze werkzaamheden hebben wij informatiebeveiliging hoog in het vaandel staan. Diverse procedures en methodes ondersteunen deze visie.

Wat ga je doen?

Als technisch manager hou jij je bezig met de ontwikkeling van het technisch team bestaande uit front-end, back end, full stack en UX/UI designers. Je stuurt het team aan, helpt mee met en pakt zelf ook klussen op.

Ook neem je het initiatief om nieuwe business op te zetten, je bedenkt nieuwe digitale oplossingen voor onze bestaande en nieuwe klanten. Daarbij ga je op zoek naar prospects, genereer je leads en verken je nieuwe markten, producten of proposities.

Wat bieden wij:

 • Een informele, maar professionele werkomgeving in een leuk team
 • Een ambitieuze omgeving om het web naar een hoger creatief plan te tillen
 • Veel eigen verantwoordelijkheid en de kans om je eigen visie te bepalen
 • Ruimte voor eigen initiatieven en concepten
 • Een salaris in de range van € 4.000 - € 6.000
 • Laptop / Telefoon

Competenties:

 • Ervaren en bedreven in het aansturen van een team bestaande uit grafische en technische collega's.
 • Ervaring met (complexe) websites en online applicaties en apps
 • Ervaring met programmeren
 • Ervaring met prototyping
 • Bekend met de basis van of interesse in online marketing, copywriting en social campagnes
 • Goede projectmanagement skills, conceptualisatie en presentatie
 • Minimaal HBO werk en denkniveau

Interesse?

Stuur een mail naar de , of bel naar . Geef ons daarbij voorbeelden van eerdere projecten, werkervaring en CV en wellicht kom jij binnenkort ons team versterken!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Klaar om online vooruit te gaan?

Je kunt ons op werkdagen tussen 09:00 & 17:00 bellen en natuurlijk mailen naarFunctie:technisch manager webbureau
Startdatum:28-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 6000
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Webba via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Technisch Manager Webbureau Webba 28-03-2024

Bekijk ook andere vacatures