Vacature Servicecoördinator/Werkvoorbereider

Servicecoördinator/Werkvoorbereider in Emmen

Over Harwig

 • WKA
Werken bij

Medewerker beheer en onderhoud beveiligingstechniek

Als Medewerker Beheer en Onderhoud ben je een belangrijke schakel in het soepel laten verlopen van onze serviceafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt afhandelen van binnenkomende serviceaanvragen, het plannen en coördineren van onderhoudswerkzaamheden en het correct verwerken van onderhoudsrapportages. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het plannen van monteurs en onderaannemers en zorg je voor de tijdige en correcte facturatie van de uitgevoerde werkzaamheden.

BEN JIJ DE UITBLINKER DIE WE ZOEKEN?

Wij zijn op zoek naar uitblinkers met passie voor het vak. Herken jij jezelf hierin? Overtuig ons: stuur je motivatiebrief met cv naar of maak gebruik van het sollicitatieformulier.

Neem contact op met op . .

Medewerker beheer en onderhoud beveiligingstechniek

Emmen

Dienstverband: Voltijd

Dit doe jij als Medewerker Beheer en Onderhoud

In deze dynamische functie als Medewerker Beheer en Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het aannemen van binnenkomende servicevragen en de registratie ervan. Ook plan en coördineer je onderhoudswerkzaamheden en draag je zorg voor de bijhorende administratie zoals rapportages en facturen. Je hebt een passie voor Beveiligingstechniek, waardoor jij jouw dagelijkse werkzaamheden met plezier en vertrouwen uitvoert. Deze bestaan uit: plannen van onderhoud en het organiseren van oplossingen voor service- en storingsmeldingen. Dankzij jouw ervaring met service- en onderhoud zet jij je vol overgave in om voor onze relaties snel de juiste oplossing te vinden.

Functie-eisen

 • Afgeronde opleiding MBO niveau 4 in de richting van Elektrotechniek
 • 3 - 5 jaar relevante werkervaring
 • Vakgerelateerde cursussen zijn een pré
 • Certificaat VCA
 • Rijbewijs B

Dit ben jij als Medewerker Beheer en Onderhoud

Ga je aan de slag als Medewerker Beheer en Onderhoud bij Harwig beveiligingstechniek? Deze functie vraagt van je dat je een hands-on mentaliteit hebt en je goed prioriteiten kunt stellen. Je hebt ervaring in een soortgelijke rol, bij voorkeur in een technische of facilitaire omgeving. In het team stel jij je op als een betrokkken collega die van aanpakken weet. Andere kwaliteiten die wij zoeken in jou zijn: punctueel, probleemoplossend vermogen en het goed om kunnen gaan met ICT-applicaties. Wij verwachten dat je je als nieuwe collega betrokken voelt bij het team; de leuke activiteiten en trainingen die worden georganiseerd, wil je niet missen!

Gewenste vaardigheden

 • Teamspeler
 • Flexibel
 • Technisch inzicht
 • Planmatig werken
 • Daadkrachtig

Werken bij Harwig loont

Werken bij Harwig Beveiligingstechniek betekent werken met vakkundige professionals en echte aanpakkers. Wij zijn trots op wat we doen. Vijfendertig betrouwbare en loyale collega's werken dagelijks aan de meest uiteenlopende installaties. Dit doen ze met oog voor de klant en het team. Samen met hen val je onder de gehele Harwig familie die bestaat uit totaal tweehonderd trotse collega's. We versterken het teamgevoel door leuke activiteiten en trainingen te organiseren. Ben je leergierig? Gelukkig, want bij Harwig Beveiligingstechniek raak je nooit uitgeleerd. Je bent vrij om namens Harwig Beveiligingstechniek een duale HBO-opleiding of cursus te volgen, als het jouw kennis verbreed en expertise vergroot.

Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld .

"Denk jij dat je de ontbrekende schakel bent in ons team? Solliciteer dan direct!

"

×

Het versturen van een brief met CV is natuurlijk ook per email mogelijk via .


Emmen

Atlantis 3
7821 AX Emmen
T.Functie:servicecoördinator werkvoorbereider
Startdatum:20-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Harwig via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Servicecoördinator/Werkvoorbereider Harwig 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures