Vacature Secretaris Raad van Bestuur/Raad van Toezicht

Secretaris Raad van Bestuur/Raad van Toezicht in Emmen

Secretaris Raad van Bestuur/Raad van Toezicht

De functie

Arjan, onze huidige secretaris gaat Treant verlaten. Vinden we dit jammer? Ja! Na vier jaar van bruisende energie en onmisbare bijdragen zijn wij dus op zoek naar een nieuwe 'Arjan'!

Als Secretaris Raad van Bestuur ben je de essentiële schakel binnen onze organisatie. Je adviseert proactief de raad van bestuur en vertaalt ontwikkelingen in de maatschappij naar bestuurlijke en publicitaire kansen. Het opstellen en verfijnen van teksten behoort tot jouw taken, waarbij je moeiteloos de gewenste stijl van de leden raad van bestuur hanteert. Je bent een stevige sparringpartner voor de drie leden raad van bestuur en jij als secretaris levert een grote bijdrage aan de beleidsontwikkeling in de meest brede zin. Dat doe je samen met de raad van bestuur en diverse gremia zoals het Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT), ondernemingsraden, VVAR, (centrale) cliëntenraden en managers bedrijfsvoering. Je bereidt diverse vergaderingen voor en ook jij zorgt voor verbinding. Je bent verantwoordelijk voor een soepele interne afstemming tussen alle disciplines en gremia.

Je schrijft (beleids-)notities en brieven en zorgt voor goede afstemming tussen alle belanghebbenden. Je volgt relevante/actuele ontwikkelingen in media en in de zorg en leest relevante onderzoeken en rapporten die (indirect) een effect kunnen hebben op Treant. Desgevraagd treed je namens raad van bestuur op als intermediair. Daarnaast vervul je de rol van ambtelijk secretaris voor de raad van toezicht waarbij je zorgdraagt voor goede informatievoorziening richting raad van toezicht. Op verzoek verricht je werkzaamheden voor de Raad van toezicht.

Vanzelfsprekend is good governance met in- en extern toezicht, verantwoording en medezeggenschap jouw uitgangspunt bij je dagelijks handelen.

Het team

Als secretaris geef je leiding aan bureau raad van bestuur met drie bestuurssecretaresses, de afdeling juridische zaken met twee advocaten, een hbo jurist en secretaresse en aan de op dit moment twee strategisch adviseurs/projectleiders met managementassistent.

Jij bent de ideale kandidaat

Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau met bij voorkeur Nederlands recht of bestuurs-/bedrijfskunde waarbij je ruime ervaring hebt opgedaan met werken binnen een complexe, bestuurlijke omgeving. Je bent bekend met wet- en regelgeving, besluitvormingsprocedures en politiek-bestuurlijke verhoudingen. Initiatief nemen, vindingrijk en creatief en afspraken nakomen, is wat jou kenmerkt. Integer, besluitvaardig en duidelijk zijn in je communicatie - dus goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden - horen daar ook bij. Je bent een verbindende persoonlijkheid die mensen weet mee te krijgen, je kunt een scherpe pen hanteren en plezier hebben in het schrijven en verfijnen van teksten. Uiteraard heb je affiniteit met de zorgsector en alles wat daarmee samenhangt. Toegewijd, Innovatief en Samen: 'T IS Treant zijn onze kernwaarden en zo kijken we ook naar ons vak.

Functie-eisen en vaardigheden zijn belangrijk, uiteindelijk draait het om de juiste klik en jouw unieke kennis en (werk)ervaring.

Ons aanbod

 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • Een salaris passend bij jouw kennis en werkervaring
 • Vakantietoeslag (8,33%)
 • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)
 • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
 • Een uitdagende functie in een professioneel team
 • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
 • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken!

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 9 juni 2024 . Ben je nu al werkzaam bij Treant dan solliciteer je via InSite . Ben je niet werkzaam bij Treant dan solliciteer je via de knop "Solliciteren". Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met het secretariaat raad van bestuur, bereikbaar via telefoonnummer . Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de recruiters Floor, Corin of , bereikbaar via telefoonnummer .Functie:secretaris raad bestuur toezicht
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Treant Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Secretaris Raad van Bestuur/Raad van Toezicht Treant Zorggroep 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures