Vacature Schoonmaak Coördinator Ziekenhuis

Schoonmaak Coördinator Ziekenhuis in Emmen

Schoonmaak coördinator ziekenhuis

Emmen

Wat ga je doen als schoonmaakcoördinator?

Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Heb je daarnaast gevoel voor de schoonmaak en oog voor detail? Dan is een functie als schoonmaak coördinator echt iets voor jou! Wij zoeken iemand die medewerkers kan motiveren, altijd het overzicht houdt én een ster is in communicatie.

  • Locatie: Emmen
  • Soort werkplek: Ziekenhuis
  • Werkdagen: 20 uur per week. Maandag tot en met vrijdag tussen 16:00 en 20:00 uur.
  • Werkzaamheden: Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de schoonmaak. Je doet kwaliteitscontroles en externe keuringen. Je bent het directe aanspreekpunt voor de klant en bedenkt oplossingen wanneer nodig. Je doet de dagelijkse aansturing van een team van vijf schoonmaakmedewerkers, verzorgt de planning en leidt je collega's op volgens de RAS richtlijnen. Je doet de bestellingen en bent het aanspreekpunt voor de rayonmanager. Tenslotte help je je collega's met schoonmaakwerkzaamheden wanneer dit nodig is.

Wat breng je mee?

Bij ons sta jij als medewerker van ATALIAN centraal. We zoeken voor deze rol een mensenmens. Iemand die snapt dat wanneer je investeert in de medewerkers dit positief uitpakt voor de dienstverlening.
Jij hebt een aantal jaren ervaring in de schoonmaak. Je bent representatief en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
En verder..

  • MBO werk- en denkniveau
  • Ervaring als leidinggevende (meewerkend voorvrouw of voorman) is een pre
  • Je bent woonachtig in (de omgeving) van Emmen

Je krijgt een jaarcontract met uiteraard een goed salaris tussen de €15,55 en 17,19 (lonen gelden vanaf 30 juni volgens de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf loongroep 3 of 4) en een goede pensioenregeling maar daarnaast hebben we nog meer te bieden:
• Je wordt binnen één jaar aangemeld voor de basisvakopleiding en hebt de mogelijkheid om andere vakgerichte opleidingen te volgen;
• 27 vakantiedagen o.b.v. fulltime werk (38 uur);
• 8% vakantiegeld;
• Reiskostenvergoeding (volgens CAO schoonmaak- en glazenwassersbedrijf);
• Eindejaarsuitkering (5%) als je langer dan 6 maanden bij ons werkt;
• En een heleboel leuke collega's!

Wie zijn wij?

Wij zijn ATALIAN. Elke dag weer zijn wij, meer dan 2500 collega's sterk, actief door heel Nederland. Wij organiseren facilitaire diensten zoals schoonmaak, catering en receptiediensten.
Wie je ook bent, wat je achtergrond ook is, bij ons ben je meer dan welkom. Wij hebben niet alleen plek voor je, bij ons ben je ook nog eens helemaal op je plek. Want al onze mensen, dat ben jij, dat zijn wij, samen, met zijn allen.
ATALIAN. Met de beste mensen!

Ben je enthousiast geworden?

Fijn! Want wij willen je heel graag leren kennen! Solliciteren kan via de link. Wil je eerst meer informatie? Dan kan je contact opnemen met of Daan Tellman via .

Versturen

Schoonmaak coördinator ziekenhuis

Hi There!Functie:schoonmaak coördinator ziekenhuis
Startdatum:12-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Atalian via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Schoonmaak Coördinator Ziekenhuis Atalian 12-06-2024

Bekijk ook andere vacatures