Vacature Oproepkracht

Oproepkracht in Emmen

Ben jij op zoek naar een oproepbaan in Emmen? Wil je een rol spelen in het productieproces? Dan is deze vacature perfect voor jou! Wij zoeken een gemotiveerde oproepkracht voor het productieteam. Als productie/operator ondersteuner help je bij het soepel laten verlopen van de productieprocessen. Dit is een ideale kans om ervaring op te doen en deel uit te maken van een bedrijf dat helpt bij het maken van dingen die mensen helpen zich veiliger en comfortabeler te voelen.

Wij bieden:

- Een salaris tussen de €14,18 en €15,43 bruto per uur;

- Een flexibele baan om naast je studie wat extra centjes te verdienen!

Wij vragen:

- Je bent bereid om te leren en flexibel inzetbaar te zijn;

- Er is geen specifieke ervaring vereist, maar interesse in techniek is een pluspunt!

Waar ga je werken:

Bij dit bedrijf maken ze producten die je huis en werkplek slimmer en veiliger maken. Ze zijn goed in wat ze doen en willen altijd beter worden. Als je hier werkt, maak je deel uit van een team dat nieuwe ideeën bedenkt en uitvoert. Ze willen dat je je goed voelt op je werk en dat je je talenten kunt laten zien.Functie:Toezichthoudend personeel in de industrie
Startdatum:08-04-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:33 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via MKBEmmen@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Oproepkracht Timing 08-04-2024

Bekijk ook andere vacatures