Vacature Servicemonteur woningstichting (Regio Emmen)

Servicemonteur woningstichting (Regio Emmen) in Emmen

Servicemonteur woningstichting (Regio Emmen)

Je bent verantwoordelijk voor het installatiewerk bij woningen van de woningstichting. Met je eigen bedrijfsbus. Geen gure nieuwbouwputten, maar mooie afwisselende klussen bij jou in de buurt!

Over de functie

Als servicemonteur pak je zelfstandig het installatiewerk op in woningen van de woningstichting. Met je favoriete muziek op de radio ga je van klus naar klus. Veel afwisseling, klantcontact en werk dichtbij huis. Wat wil je nog meer?

Zo ziet jouw werk als servicemonteur eruit:

 • Service. Je krijgt een melding binnen op jouw tablet van een lekkende kraan. Je rijdt die kant op, verhelpt de lekkage, drinkt een bak koffie en gaat door naar de volgende klus.
 • Onderhoud. Soms zijn er onderhoudswerkzaamheden die moeten gebeuren, bijvoorbeeld als een woning verduurzaamd wordt. Jij bent verantwoordelijk voor het installatie- en leidingwerk in de woning.
 • Mutatie. Je verzorgt de installaties en het leidingwerk in de keukens, badkamers en toiletten van leegstaande woningen. Zo is alles weer in goede staat voordat de nieuwe bewoner intrekt!

Jouw werkgever

Je werkt bij een mooi installatiebedrijf bij jou in de regio. Een nuchter en normaal bedrijf waar de boel goed voor mekaar is. De klussen die je oppakt zijn regionaal, waardoor je nooit te ver van huis bent. Lekker op tijd thuis dus! En doordat je zelfstandig werkt, heb je veel vrijheid.

Wij bieden

 • Je krijgt een salaris tussen de €3.035,00 en €3.750,00 bruto per maand, afhankelijk van jouw werkervaring.
 • Je krijgt een volledig ingerichte bedrijfsbus voor de deur, met goed gereedschap, een tablet voor je serviceklussen en werkkleding.
 • Je werkt in de Metaal & Techniek cao. Je krijgt 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen, vakantiegeld en een goed pensioen vanaf dag één.
 • Een nieuwe baan dichtbij huis, frisse energie en een leuke werkgever!

Wij vragen

 • Je hebt aantoonbare werkervaring als loodgieter of installatiemonteur.
 • Diploma’s zijn mooi meegenomen, maar wij vinden jouw werkervaring belangrijker.
 • Je bent sociaal, vriendelijk en je spreekt vloeiend Nederlands.

Interesse in deze baan?

Ben je niet blij meer met je huidige werk en ben je toe aan een nieuwe baan waar je weer energie van krijgt? Laat het me weten! Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

Solliciteren

Reageren is eenvoudig. Wil je eerst meer weten? Bel of app dan met Faith de Weerd van Werfum bouw & techniek op 0645995488 of 0887775500.Functie:Loodgieter, installatiemonteur, monteur installatietechniek, installateur TD
Startdatum:13-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:3035 – 3750
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werfum via faith.deweerd@werfum.nl of 645995488. Of bezoek hun website https://werfum.nl.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Servicemonteur woningstichting (Regio Emmen) Werfum 13-05-2024

Bekijk ook andere vacatures