Vacature Operator Metaal

Operator Metaal in Emmen

Over Vepa

  • Historie

Operator Metaal

Wil je werken bij een niet-standaard bedrijf?
Dat komt goed uit, want wij zoeken een

Operator Buislaser Metaal
standplaats Emmen - fulltime

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig instellen en bedienen van de CNC-gestuurde buislasers.
Je beoordeelt kwaliteit en controleert je producten en corrigeert indien nodig.

Dat is uniek: een vierdaagse werkweek
Een juiste balans tussen werk en privé is voor ons belangrijk. Net als een juiste scheiding tussen die twee: ben je vrij dan ben je ook echt vrij, we vallen je niet lastig met mailtjes en telefoontjes. En het meest bijzondere dat we jou geven is vrije tijd: in onze productie heeft iedereen gegarandeerd een vierdaagse werkweek. Werk je op kantoor dan krijg je 24 vakantiedagen en 19 roostervrije dagen (bij een 40-urige werkweek). Hoe fijn is dat!

Persoonlijke bonus bij winst
De visie en werkwijze van de directie is nuchter én eigenwijs. Dat betekent innoveren en investeren waar mogelijk, ook wanneer de markt eens wat tegen zit. Die manier van denken heeft invloed op de hele organisatie. Onze mensen houden ervan mee te denken, mee te werken en mee te beslissen. Het is daarom logisch dat de vaste medewerkers ook meedelen als we winst maken: een bonus eenmaal per jaar bovenop het uitstekende vaste maandsalaris. Zo doen we dat al decennialang.

Een nogal eigenwijs, sociaal en duurzaam bedrijf
Vepa behoort tot de top van meubelproducenten in Nederland en we zijn actief in Nederland, België en Duitsland. Alle producten worden door de beste mensen en het meest moderne machinepark in Nederland geproduceerd en daar zijn we trots op. Wij zijn Nederlands meest sociale en duurzame producent van kantoormeubilair. We produceren zelfs onze eigen grondstoffen; als een ander het niet lukt, proberen we het zelf wel. Duurzaam moet je doen!

Een wel heel erg platte organisatie
Vepa is een organisatie met een informele sfeer en korte lijnen. Een nuchter én eigenwijs familiebedrijf. De mensen van Vepa werken en denken mee op een praktische manier. Zo beslissen ze mee bij de aanschaf van nieuwe CNC-machines, helpen ze met de installatie en kunnen daardoor ook kleine storingen zelf repareren. Er wordt dus veel verwacht van de productiemedewerkers. En dat vinden ze prettig, want ze weten dat er naar hen geluisterd wordt. Onze medewerkers hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en tonen veel eigen initiatief. Ook zorgen we ervoor dat je de juiste begeleiding krijgt en we helpen je altijd bij vragen. We doen het samen, dat is de basis voor een goede samenwerking en een efficiënte productie.

Doorgroeien? Tuurlijk kan dat.
We bieden veel mogelijkheden om opleidingen, cursussen of trainingen te volgen en je te ontwikkelen. Samen met jou bekijken we hoe we je talenten het beste kunnen inzetten. Nu en in de toekomst.


Interesse?
Je sollicitatie, inclusief cv, ontvangen wij graag via e-mail: onder vermelding van de functie.
Heb je eerst nog vragen? Bel dan even met via . Hij kan je meer vertellen over deze vacature én over Vepa.

( Beste recruiter, wij zoeken onze kandidaten zelf. Het heeft dus geen zin om ons te benaderen n.a.v. deze vacature. )

Direct reageren

Wat verwachten we van je:

 • Minimaal een afgeronde opleiding Metaal of gelijkwaardig.
 • Ervaring met CNC-gestuurde machines, zoals bijvoorbeeld lasermachines, buigbanken, frees-/draaibanken en zaagmachines.
 • Technische vaardigheden en ruimtelijk inzicht.
 • Goed kunnen lezen en begrijpen van werktekeningen.
 • Nauwkeurig, kritisch en flexibel. Vooral dat laatste vinden we erg belangrijk.
 • Bereid om in ploegendienst te werken.
 • Je bent een teamspeler.
 • Geen ervaring, maar wel net klaar met je opleiding in de metaal? Ook dan ben je van harte welkom!

Westhafenplatz 1
60327 Frankfurt am Main

Aarlenstraat 20
B-1050 BrusselFunctie:operator metaal
Startdatum:15-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vepa via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Operator Metaal Vepa 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures